DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE IRINA BEGU – SERENA WILLIAMS

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS. Irina Begu joacă sâmbătă la Roma, în semifinalele turneului feminin, împotriva liderului mondial, Serena Williams, pe care o va întâlni prima oară în carieră. Românca e la cel mai bun concurs din 2016, fiind, de asemenea, calificată și în semifinale la dublu, unde face pereche cu Monica Niculescu. Partida cu Serena nu va începe mai devreme de ora 18:00 şi va fi LIVE pe RomaniaTV.net.

14 mai 2016, 15:21
DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE IRINA BEGU – SERENA WILLIAMS

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE IRINA BEGU – SERENA WILLIAMS. Vineri, Irina a învins-o în două seturi pe Misaki Doi, 6-2, 7-6, pentru prima semifinală de turneu Premier din carieră. Până acum, a fost săptămâna perfectă pentru Irina în capitala Italiei, ea câștigând în minimum de seturi toate cele patru meciuri jucate aici.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE IRINA BEGU – SERENA WILLIAMS

De asemenea, e prima oară în cariera jucătoarei în vârstă de 25 de ani când reușește să învingă în două săptămâni consecutive câte o jucătoare de Top 10 WTA. La Madrid, săptămâna trecută, a eliminat-o pe Garbine Muguruza, iar la Roma, pe Victoria Azarenka.

Serena e marea vedetă a semifinalelor, cu 69 de titluri WTA în carieră, în vreme ce combinat, celelalte trei semifinaliste au doar 5 titluri. Americanca n-are încă vreun titlu în acest an și a fost impresionantă în sferturi, unde a demolat-o pe Svetlana Kuznetsova, scor 6-2, 6-0, în doar 51 de minute.

“Am avut multe meciuri dificile cu româncele. Irina joacă bine în ultima vreme, a avut multe victorii mari, dar și înfrângeri la limită, este reconfortant să o vezi jucând.”, a spus Serena vineri, la conferința de presă de după succesul cu Kuznetsova.

La rândul ei, Irina nu și-a ascuns bucuria de a o întâlni pe cea mai bună jucătoare a lumii: “Mă bucur că joc cu Serena. Îmi doream de foarte mult timp să joc cu ea. Este pentru prima oară şi mă voi bucura cu siguranţă de acest meci. Sunt atât de fericită să mă aflu la acest turneu, în semifinale, şi mai ales că voi avea ocazia să joc cu Serena. E un moment special.

Serena este o jucătoare pe care cred că toată lumea o apreciază şi toate jucătoarele îşi doresc măcar o dată să o întâlnească. Îmi doream de foarte mult mult timp şi nu cred că e ceva mai frumos decât să te întâlneşti într-o semifinală. Ne întâlnim la vestiare, dar nu am avut ocazia să vorbesc cu ea.”

Turneul ATP de la Roma, desfășurat în perioada 9-15 mai, este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 2.

ATP Roma (ziua 6 – sâmbătă), în direct pe Digi Sport 2:
Lucas POUILLE (FRA) vs. Andy MURRAY (GBR) – 15:30
Novak DJOKOVIC (SRB) vs. Kei NISHIKORI (JPN) – 21:00

Tabloul semifinalelor: 

wta

Din 2017, turneele WTA vor fi transmise în exclusivitate la Digi Sport – timp de 5 ani, vor putea fi urmarite toate competiţiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier Seven Hundred si WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.