DOLIU NAŢIONAL în Bugaria. A murit fiul preşedintelui Plevneliev. Avea doar 14 ani

Familia prezidenţială din Bulgaria este în doliu. Fiul de 14 ani al acesteia a murit. Se pare că băiatul suferea de probleme cardiace. Bulgarian President's Eldest Son Dies Aged 14 Bulgarian President's Eldest Son Dies Aged 14

09 aug. 2015, 13:08
Fiul cel mare, în vîrstă de 14 ani, Filip Plevneliev, al preşedintelui Bulgariei Rosen Plevneliev s-a stins din viaţă la vîrsta de 14 ani, a anunţat biroul prezidenţial de la Sofia, într-un comunicat. Băiatul fusese internat sâmbătă seara, în spital, în Sofia, având probleme cardiace.
 
În acelaşi comunicat, preşedintele bulgar a anunţat că „în aceste momente extrem de dificile pentru familia noastră, soţia mea, cei doi fii ai noştri  şi cu mine am dori să respectaţi suferinţa noastră”.
 
 
Potrivit unor informaţii neoficiale, medicii de la Spitalul din Sofia au făcut tot posibil pentru a salva viaţa băiatului. Fiul preşedintelui a murit după câteva ore de la internarea în spital. Diagnosticul pus de medici a fost „insuficienţă cardiacă acută”, informează standart.news.com. Aceasta „se produce în câteva ore şi, din nefericire, este fatală”, au explicat medicii.
 
 
Din nefericire, nici părinţii lui Filip şi nici medicii nu au ştiut că Filip suferea de probleme cardiace, mai scrie aceeaşi publicaţie.