Doliu în familia lui Vadim Tudor. Lidia Samson, sora „Tribunului”, a murit FOTO

Lidia Samson, sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit, în urmă cu câteva zile, ea urmând să fie înmormântată, astăzi. Motivul decesului pare să fie un cancer la colon care nu a mai putut fi tratat fde femeia de 72 de ani.

12 ian. 2017, 12:28

Culmea, moartea surorii lui Vadim Tudor a fost ținută în mare secret de familia „Tribunului”, cu atât mai mult cu cât în familia „Tribunului” mocnea, de ceva vreme încoace, un scandal uriaș, scrie spynews.ro. Mai exact, cealaltă soră a fostului politician, Magdalena, se judeca, alături de fiicele liderului politic, cu Lidia Samson pentru casa de la Bran.

Citeşte şi Familia lui Corneliu Vadim Tudor, dată afară din casa de la Bran. Lidia Tudor: „Cred că ne-a şi aruncat lururile din casă…”

Lidia, fata lui Corneliu Vadim Tudor este disperată şi nu ştie ce să mai facă pentru a îşi ajuta mătuşa să îşi ia înapoi tot ce este al lor, dar Lidia Samson, cealaltă mătușă, nu era de acord, motiv pentru care, la sfârșitul acestei luni, mai aveau o înfățișare la Tribunal în procesul deschis de Magdalena.

„Nu e normal, acolo sunt lucruri agonisite de o viață, hainele ei de 20 de ani încoace. Sunt haine pentru toate anotimpurile, aici în București nu are cu ce să se îmbrace, e frig. Sunt și electrocasnice pe care noi le-am cumpărat, sunt acolo tablouri ale noastre, poze, mobilă, sunt lucruri pe care noi le-am adus acolo. Le-a lăsat acolo și noi nu am mai fost lăsate să intrăm să le luăm(…)

Ea a spus că lucrurile mătușii Magdalena le va arunca peste gard, iar celelalte lucruri le va da la săraci,” explica fiica lui Vadim Tudor.

Citeşte şi ULTIMA DORINŢĂ a lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluită de fiica sa

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Tribunul a murit pe 14 septembrie 2015 la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce a fost adus în unitatea medicală din cauza unor probleme cardiace.