DOLIU în fotbalul românesc. S-a stins din viaţă la doar 57 de ani

“Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a lui Pavel Hodea”, au anunţat în această după-amiază reprezentanţii Politehnicii Iaşi pe site-ul clubului.

14 aug. 2018, 13:27
DOLIU în fotbalul românesc. S-a stins din viaţă la doar 57 de ani

„Implicat în conducerea Politehnicii, până în 2010, și figură marcantă încă din 1995, din postura de finanțator, Pavel Hodea nu mai este printre noi.

De numele său se leagă cea mai importantă performanță a fotbalului ieșean din anii ’90, atunci când Politehnica obținea o promovare de răsunet pe prima scenă a fotbalului românesc. Atunci, Pavel Hodea era unul din finanțatorii Politehnicii.

Citeşte şi Un celebru regizor român este în DOLIU! Mama sa a încetat din viaţă

Tot Pavel Hodea este cel care a oferit o mână de ajutor într-un moment foarte greu al clubului, în 2001, când fuziunea cu echipa pe care o patrona, Unirea Iași, a salvat Politehnica de la desființare.

El a ocupat funcții executive în cadrul clubului, de președinte sau vicepreședinte, până în anul 2010.

În aceste momente triste, Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași, prin reprezentanții săi, jucători, antrenori,conducere executivă și administrativă, își exprimă compasiunea față de familia îndoliată și este aproape de aceasta. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul transmis de club, scrie zdi.ro.