Doliu în lumea muzicii. S-a stins o voce legendară

Richard Loney, care a fost timp de 41 de ani "vocea" echipei canadiene de hochei pe gheaţă Vancouver Canucks, din NHL, a murit în această săptămână.

11 sept. 2015, 11:50
Doliu în lumea muzicii. S-a stins o voce legendară

Richard Loney a fost cel care a interpretat timp de 41 imnul, la meciurile de acasă ale celor de la Vancouver Canucks, din 1970 până în 2011. Trevor Linden, preşedintele clubului, a fost cel care a anunţat moartea lui Loney, el declarând: "Am fost destul de norocos să îl aud cântând O, Canda, de foarte multe ori în timpul carierei mele de jucător... E practic o parte din istoria echpei noastre. Ne va fi dor de el. Îi transmitem condoleanțe soției sale, Marion, familei şi prietenilor".

Richard Loney a fost și el jucător în anii '60, iar ulterior a devenit profesor. Talentul său însă a fost muzica și a cântat pentru Opera din Vancouver și a urcat și pe scena teatrului.

Richard Loney a fost cel care a interpretat timp de 41 imnul, la meciurile de acasă ale celor de la Vancouver Canucks, din 1970 până în 2011. Trevor Linden, preşedintele clubului, a fost cel care a anunţat moartea lui Loney, el declarând: „Am fost destul de norocos să îl aud cântând O, Canda, de foarte multe ori în timpul carierei mele de jucător… E practic o parte din istoria echpei noastre. Ne va fi dor de el. Îi transmitem condoleanțe soției sale, Marion, familei şi prietenilor„.

Richard Loney a fost și el jucător în anii ’60, iar ulterior a devenit profesor. Talentul său însă a fost muzica și a cântat pentru Opera din Vancouver și a urcat și pe scena teatrului.