Doliu în România, a murit la doar 29 de ani. „Odihnește-te în pace sufletul meu frumos”. Mii de mesaje pe Facebook

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, după ce o infecţie s-a răspândit în tot corpul. 

29 oct. 2017, 09:21
Doliu în România, a murit la doar 29 de ani. „Odihnește-te în pace sufletul meu frumos”. Mii de mesaje pe Facebook

Andrei Mihai Lueștean, cunoscut de tinerii din România ca Tbo-Pablo, a murit într-un spital din Iași, la numai 29 de ani.

Pablo a ajuns la spital cu o infecție, iar din păcate, infecția s-a răspândit în tot corpul.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Pagina sa de socializare, unde acesta posta multe videoclipuri realizate de el și prietenii săi, era urmărită de aproape 27.000 de persoane, care apreciau umorul acestuia.

Pablo a ajuns la spital cu o infecție, iar din păcate, infecția s-a răspândit în tot corpul. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Logodnica lui Pablo a fost cea care a anunțat moartea tânărului pe Facebook, iar inițial toți au crezut că este o glumă: „Odihnește-te în pace sufletul meu frumos! Mereu vei rămâne iubirea vieții mele! Te iubesc cu toată ființa mea!”.

„Totul e din păcate extrem de adevarăt.Cine dorește să-l vadă pentru ultima dată poate veni la Biserica SF.Mina începând de luni după-amiază. A murit la Iași așa că nu ni-l dă până luni. Inmormântarea va avea loc marți în jurul orelor 12.00 – 13.00. Vă rog să nu mai insistați cu prostiile. Ne faceți foarte rău. Mulțumesc”, a postat logodnica lui Pablo.