Donald Trump a reuşit să destrame un cuplu de tineri căsătoriţi

Un cuplu din Florida a pus capăt căsniciei din cauza preşedintelui Donald Trump. Presa a anunţat imediat "divorţul Trump".

28 iul. 2017, 08:24
Donald Trump a reuşit să destrame un cuplu de tineri căsătoriţi

Cuplul de tineri căsătoriţi David şi Lynn Aronberg, din Florida, a pus capăt căsniciei după o serie de dispute privind orientarea politică a celor doi soţi.

Povestea cuplului din Palm Beach a apărut imediat în presă, cu titlul „Trump Divorce” („Divorţul Trump”). Potrivit unui comunicat de presă al firmei de avocatură care reprezintă interesele soţiei, „Dave şi Lynn Aronberg au semnat o cerere de divorţ pe cale amiabilă, punând astfel capăt aşa-zisului „Trump Divorce”.

Cuplul era căsătorit de aproximativ 2 ani. I-a despărţit în politica, fiecare dintre ei având preferinţe politice diferite: Lynn Aronberg, în vârstă de 36 de ani, este „o republicană convinsă şi un suporter statornic al preşedintelui Trump”, a declarat că s-a simţit „din ce în ce mai izolată în căsnicie”, pentru că soţul ei, de 46 de ani, este democrat.

Cei doi foşti soţi şi-au împărţit averea, Lynn, care are propria ei firmă de relaţii cu media, a primit 100.000 de dolari, precum şi plata chiriei luxoasei locuinţe achitată pe un an, un autoturism BMW şi 40.000 de dolari.