Donald Trump, CIUFULIT în direct. Prezentatorul a vrut să verifice dacă republicanul poartă perucă VIDEO

Donald Trump, candidatul republican la președinția SUA, a fost invitat joi seară în emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", ocazie cu care gazda emisiunii a încercat să clarifice dacă Trump poartă sau nu perucă. Celebrul prezentator Jimmy Fallona i-a cerut politicos voie și apoi i-a administrat lui Donald Trump o ciufuleală pe cinste, conform nbcnewyork.com.

16 sept. 2016, 12:07
Donald Trump, CIUFULIT în direct. Prezentatorul a vrut să verifice dacă republicanul poartă perucă VIDEO

La sfârșitul celei de-a treia apariții a lui Donald Trump în emisiunea „The Tonight Show”, Jimmy Fallon l-a provocat pe Trump spunându-i că la următoarea apariție ar putea fi președintele Statelor Unite, condiții în care nu și-ar mai permite să-l roage să se lase ciufulit. După o mică ezitare, Donald Trump a acceptat provocarea iar Jimmy Fallon și-a băgat mâna în părul candidatului prezidențial, răvășindu-i șuvițele blonde în toate părțile.

Apariția lui Donald Trump la „The Tonight Show” a avut loc cu 11 zile înainte de prima confruntare televizată cu contracandidata sa democrată, Hillary Clinton, care trece și ea vineri seară prin „bucătăria” lui Jimmy Fallon pentru înregistrarea unei emisiuni ce va fi difuzată luni.