Două noi companii aeriene low-cost, pe piaţa din România. Ele vor opera zbouri spre Italia şi Malta

Doi noi operatori aerieni low-cost îşi fac loc pe piaţa românească de profil. Este vorba despre compania italiană Ernest Airlines şi Air Malta.

07 mai 2018, 15:15
Două noi companii aeriene low-cost, pe piaţa din România. Ele vor opera zbouri spre Italia şi Malta

Fly Ernest este o companie care opereaza deja zboruri din si spre Ucraina si Albania, iar din iunie vor zbura si spre Romania si Spania. Strategia lor este sa lanseze rute care nu sunt deservite de marile companii low-cost care opereaza in tarile respective (cum ar fi Wizz si Blue in Romania), asa ca din 21 iunie vor opera zboruri pe rutele Bucuresti – Genova, Bucuresti – Verona (Wizz a renuntat la ea), Iasi – Cuneo, Iasi – Verona.

Potrivit imperatortravel.ro, cei de la Fly Ernest au inceput deja promotii la bilete de avion, zilele acestea (si pana pe 7 mai inclusiv), au o oferta de reduceri cu 20% (se exclud taxele aeroportuare si administrative, e vorba doar de biletul de avion).

Cealalta companie care se lanseaza pe piata romaneasca este Air Malta. Ei au mai zburat in Romania, dar operand curse charter pentru agentia Malta Travel, dar, de data asta, au hotarat sa vina si sa vanda bilete de avion direct. Air Malta va incepe sa opereze rutele Bucuresti – Malta de pe data de 17 mai 2018 si vor fi operat doar un singur zbor pe saptamana, joia.

Orarul de zbor:

Malta – Bucuresti 12:45 – 15:55

Bucuresti – Malta 16:45 – 17:55.