DRACU ŞI-A BĂGAT COADA. Filme pentru adulţi la un post de televiziune ce difuzează programe religioase

Telespectatorii unui post de televiziune islamist din Senegal au fost șocați de scenele pe care le-au privit pe ecran, la ora prânzului. Aceștia au privit, timp de o jumătate de oră, scene parcă desprinse din filmele pentru adulți.

23 mart. 2017, 16:04
DRACU ŞI-A BĂGAT COADA. Filme pentru adulţi la un post de televiziune ce difuzează programe religioase

Reprezentanții televiziunii Touba TV susțin că totul s-a întâmplat din cauza unui sabotor neidentificat și că acesta a comis un „act criminal” și o „înșelătorie satanică”, scrie b1.ro.

În mod normal, postul respectiv difuzează programe ce au legătură cu religia, diverse predici cu scop religios, însă între orele locale 13:10 și 13:30 telespectatorii au fost nevoiți să urmărească un film deocheat.

Citeşte şi Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni

CNRA, Autoritatea Națională de Reglementare Audiovizuală din Senegal, a cerut explicații postului de televiziune.

„Am cerut Touba TV să explice modul în care această greşeală inacceptabilă a putut să se petreacă timp de aproape 30 de minute”, a declarat un reprezentant al CNRA, potrivit BBC.

Răspunsul reprezentanților televiziunii nu a întârziat să apară. „În calitate de post religios, managerii Touba TV şi toţi telespectatorii noştri sunt furioşi şi condamnă fără rezerve acest act criminal, care pare să fie o acţiune de sabotaj realizată de oameni cu o agendă ascunsă şi o înşelătorie satanică, creată pentru a submina un post de televiziune care este renumit pentru sprijinirea valorilor şi învăţăturilor islamice”, a declarat echipa managerială a Touba Tv printr-un comunicat.

Totuși, aceștia nu au menționat și cum a fost posibil ca sabotorul să preia controlul asupra transmisiunii.