Dragnea: „Ponta a stat cu mâna pe sus să toarne la DNA”. Ponta: „Minte cu neruşinare, înseamnă că e vinovat de TelDrum”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este convins că Victor Ponta l-a turnat la DNA. El susține că Ponta ”a stat cu mâna pe sus” și s-a cerut la DNA pentru a-l turna. Fostulpemier îl contrazice.

19 sept. 2017, 18:00
Dragnea: „Ponta a stat cu mâna pe sus să toarne la DNA”. Ponta: „Minte cu neruşinare, înseamnă că e vinovat de TelDrum”

Război total între actuali şi foşti lideri PSD în direct la România TV. ”Văd că până și a merge la pescuit este o infracțiune (…) Nu l-au invitat pe domnul Ponta, după ce a insistat foarte mult să spună lucrurile astea. Era cu mâna pe sus, doar ca să-l cheme la DNA și să spună lucrurile astea. S-a cerut la DNA.

Am înțeles ce misiune a avut domnul Ponta: să stea cu mâna pe sus, ca să-l cheme să spună lucrurile astea la DNA. Eu nu am nicio emoție. Nu am legătură cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum, dar știu ce misiune a avut domnul Ponta.

Guvernul României indiferent de care mari personalități a fost condus a transferat din domeniul public al statului în domeniul administrației locale de sute de ori, de mii de ori. Acel transfer al terenului cu balta a conținut ca și altele obligația pentru autoritatea locală ca în cinci ani să facă ceea ce a promis cu terenul. Lacul și acum este tot acolo (la CJ Teleorman n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea susține că nu-l va numi ticălos pe Victor Ponta. ”Eu nu o să zic niciodată despre Victor Ponta că este ticălos. Mâine înțeleg că este ziua lui, îi urez ”La mulți ani!”, numai de bine și tot ce-mi dorește el mie, asta îi doresc și eu lui”, a completat Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta îi dă replica actualului lider al PSD, Liviu Dragnea, cel care spunea că Ponta s-a cerut la DNA ”a stat cu mâna pe sus”, ca să-l toarne în fața procurorilor. Ponta susține că Liviu Dragnea minte cu nerușinare și faptul că mine înseamnă că știe că este vinovat în ceea ce privește TelDrum.

„Liviu Dragnea minte cu nerusinare – la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici. Dosarul in care am fost audiat are numar de inregistrare din 2014!!! Este clar – 2014!!!!

Am fost chestionat despre cum am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!

Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata!

Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie!

Liviu – minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la „Sistem” nu o sa tina la nesfarsit!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.