DRAMĂ înainte de sărbători. O familie cu 8 copii a rămas pe drumuri după ce le-a ars casa VIDEO

Dramă într-o familie cu opt copii din Constanţa. În prag de sărbători, casa le-a fost mistuită de flăcări. Când a izbucnit incendiul, cei opt, dintre care şapte minori, erau în locuinţă. Din fericire, vecinii au intervenit la timp.
Iulian Tudor
12 dec. 2015, 12:17
DRAMĂ înainte de sărbători. O familie cu 8 copii a rămas pe drumuri după ce le-a ars casa VIDEO

Incendiul a izbucnit la casa din localitatea Poarta Albă, cel mai probabil de la un scurt-circuit, scrie reporterntv.ro. Focul s-a extins cu repeziciune. Din acoperiş au mai rămas doar grinzile, iar mobila din interior s-a făcut scrum.

Citeşte şi Un bebeluş de doar şapte luni a murit ars de viu într-o casă cuprinsă de flăcări

Cei opt copii şi părinţii lor se aflau în casă când focul a cuprins locuinţa. Vecinii au văzut la timp flăcările şi le-au sărit în ajutor până au ajuns pompierii. „Sotul munceste, au 8 copii. Acoperişul ardea foarte tare, am sarit vecinii cu galeti cu apa. Vin sărbătorile şi sunt în situaţia asta”, a povestit o vecină a familiei. 

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră. „Pentru stingerea unui incendiu izbucnit in Poarta Alba, la o casa, ne-am deplasat cu 2 autospeciale cu apa si spuma. Acoperisul ardea in totalitate, circa 100 de mp, si una dintre incaperile din casa”, a declarat un repezentant al pompierilor. 

După ce incendiul a fost lichidat, Florin, capul familiei, privea înmărmurit la urmările nenorocirii: acum nu știe unde își va adăposti copiii peste iarnă și nici cum vor mai reuși aceștia să meargă în continuare la școală.

Bunicul copiilor, bătrân și bolnav, speră că în preajma Crăciunului autoritățile locale și oamenii cu putere financiară vor ajuta familia.

„De la Primărie dacă ar putea să-i ajute, măcar să le facă acoperișul. Lucrurile le-au mai ars prin casă și cred că o să cadă și tavanul, pentru că s-a băgat multă apă în el. Tavanul cade de acum. Nu prea se mai poate locui, chiar în prag de Crăciun”, spune Mircea Nazare, bunicul copiilor.

Cei șapte copii care erau acasă în momentul izbucnirii incendiului au fost luați de niște vecini, pentru a fi adăpostiți peste noapte, dar și pentru a nu vedea cum locuința lor este înghițită de flăcări. Cel de-al optulea fiu al soților Nazare este major și a plecat la muncă în București. Un timp, cei șapte copii vor sta la o mătusă.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Comoara României de care puțini au știut până acum. E considerată o minune naturală și merită văzută măcar o dată
Capital.ro
A murit maestrul teatrului romanesc. Marele actor al României s-a stins
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
ALERTĂ! Un condiment ieftin, extrem de utilizat, provoacă găuri în stomac
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Alertă meteo în România. Urmează fenomene extreme
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Anunțul matrimonial scandalos lăsat de o pensionară: 'Caut un domn slab, bine îmbrăcat și...' 😲
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”
Capital.ro
Ungaria tocmai A LUAT FAȚA României. Acordul a fost deja semnat la Budapesta
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Laurențiu Reghecampf, fericit în brațele Corinei Caciuc după despărțirea de Anamaria Prodan: ‘Contează că mie îmi place foarte mult Corina’
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'