Dramă TERIBILĂ pentru Nelu Ploieşteanu! Fiul artistului a murit!

Mihăiţă, fiul lui Nelu Ploieşteanu, a murit la vârsta de 31 de ani.

21 apr. 2018, 13:06
Dramă TERIBILĂ pentru Nelu Ploieşteanu! Fiul artistului a murit!

Baiatul era in grija fostei sotii a artistului, Elena. Mihaita, in varsta de 31 de ani, era tintuit la pat de mai bine de 20 de ani. Desi s-a nascut sanatos, un vaccin i-a schimbat destinul copilului si intregii familii.

Elena se ruga mereu pentru sănătatea copilului ei, care cântărea în jur de 30 de kilograme, sperând că într-o zi se va face bine şi va duce o viaţă normală. În urmă cu 4 ani, băiatul lui Nelu Ploieşteanu a fost la un pas de moarte din cauza unei banale răceli, însă a reuşit să trăiască.

„Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă. Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea. La o lună şi jumătate medicii i-au făcut un vaccin şi la două săptămâni nu a mai mişcat nici mânuţe, nici picioruşe. În momentul în care i-a făcut vaccinul s-a înnegrit tot. Probabil atunci nu i s-a oxigenat bine creierul. După câţiva ani am mers să caut fişa, dar nu am mai găsit-o”, declara în 2014 Elena Ploieşteanu, la un post tv.