DRAMA unei mari cântăreţe. Angela Ciochină este de nerecunoscut VIDEO

Celebra cântăreaţă Angela Ciochină a ajuns de nerecunoscut. Artista are de ani buni probleme mari de sănătate, iar acum starea ei s-a agravat, aproape că nu mai poate merge. Mai mult, Angela Ciochină ignoră sfaturile medicilor şi refuză să facă mişcare, iar în câteva luni a luat aproape 10 kilograme în greutate. "Venirea acasă din spital a însemnat începutul sfârşitului", spun îngrijoraţi apropiaţii cântăreţei.

25 iul. 2014, 07:33

„Regret că nu-mi trăiesc viaţa aşa cum ar trebui. Regret că am pierdut atâţia ani şi promit că mă voi revanşa”, spunea celebra artistă în urmă cu doi ani, potrivit România TV. Însă, deşi le-a promis apropiaţilor că va reuşi să facă progrese, acestea se lasă aşteptate. Prietenii Angelei Ciochină susţin că artista nu face nici cel mai mic efort pentru a-şi reveni, iar întoarcerea ei acasă a fost o greşeală.

Citeşte şi Momente DRAMATICE pentru o celebră artistă: Este paralizată de cinci ani

„În spital era supraveghetă, medicii aveau grijă de ea, făcea exerciţii fie că-i plăcea, fie că nu. Acasă nu mai face absolut nimic. Degeaba spune că va veni o zi în care va merge, acea zi n-o să vină niciodată, pentru că ea nu-şi doreşte asta. Nu face niciun efort”, au declarat prietenii cântăreţei, potrivit spynews.ro.

Apropiaţii artistei spun că aceasta ar avea o şansă să meargă din nou dacă şi-ar dori cu adevărat.

Citeşte şi Soprana Angela Gheorghiu se iubeşte cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr FOTO

„Picioarele, medical, nu au nicio problemă. Şi le simte, nu o dor, sunt doar atrofiate de la lipsa mişcării. Problemele ei sunt de natură psihică. Şi pentru că nu are niciun fel de activitate şi nici nu vrea să aibă, se afundă în mâncare. În doar trei luni a luat aproape zece kilograme în plus”, mai spun cunoştinţele cântăreţei.