Dublă crimă în Capitală: un tânăr şi-a ucis iubita şi un vecin

Un tânăr de 23 de ani, de origine arabă, şi-a ucis iubita, sâmbătă seară, după o ceartă în cuplu. Bărbatul a plecat apoi din apartament şi, pe scara blocului, a mai ucis un vecin.

25 feb. 2018, 08:37
Dublă crimă în Capitală: un tânăr şi-a ucis iubita şi un vecin

Surse judiciare au declarat că bărbatul, al cărui tată lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

Crimele au avut în jurul orei 19.00, în Sectorul 3 al Capitalei. După o ceartă în cuplu, bărbatul de 23 de ani şi-a înjunghiat mortal iubita, cu un an mai în vârstă.

În furia momentului, criminalul ar fi ucis şi pisica iubitei sale. Apoi a plecat din apartament, iar pe scara blocului a întâlnit un vecin, în vârstă de 64 de ani, căruia i-ar fi cerut o ţigară. Potrivit unor martori, suspectul s-a enervat că nu a primit ţigăra şi l-a ucis şi pe vecin.

I-a tăiat gâtul soţiei, după care s-a aruncat de la etajul 7. Un copil de doar trei săptămâni a rămas orfan

Un alt vecin din bloc a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani şi l-a ţinut de vorbă pe tânărul criminal până la sosirea poliţiştilor, care l-au dus la Secţia 23 pentru interogare. Poliţiştii au constatat însă că bărbatul avea un comportament ciudat, astfel că a fost dus pentru analize la Spitalul de Urgenţă Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii.

Conform surselor citate, când au intrat în locuinţa tânărului anchetatorii au descoperit în apartament cadavrul tinerei. Tânărul a fost dus la audieri, unde a refuzat să dea declaraţii. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Tânărul ar fi consumator de droguri, iar la momentul comiterii crimelor s-ar fi aflat în stare de sevraj.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că tânărul este fiul unui oficial din cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, care ar urma să îşi încheie mandatul. El a venit în România cu tatăl său, înscriindu-se la facultate.

Vecinii spun că nu ştiu multe despre ucigaş, dar se arată extrem de surprinşi de gestul tânărului.

„Nu-l cunosc (n.r. criminal), nu ştiu nimic, am înţeles că o vecină îl ştie. (…) Mi-a crescut şi tensiunea când am văzut poliţie. Crimă oribilă… şi-a omorât şi iubita, şi animalul de companie şi a coborât şi i-a cerut o ţigară… Nu ştiu ce a fost. Când am vrut să cobor cu câinele, era pusă o bandă să nu trecem şi poliţia striga ‘nu veniţi’, eu am crezut, că mai vin oameni ai străzii, am crezut că a chemat preşedintele poliţia să-i dea afară din bloc, dar nu m-am gândit la crima. Când am ieşit pe partea cealaltă, pe scara cealaltă, am aflat că ba e o femeie moartă, ba e un bărbat, şi după aia s-a lămurit. Îmi pare rau de omul ăsta, nu l-am văzut niciodată recalcitrant”, a povestit o vecină.