Duckadam îl desfiinţează pe Piţurcă. „I-am cerut 6.000 de dolari împrumut, dar mi-a spus că tocmai a pierdut 8.000 la barbut”

Helmuth Duckadam l-a atacat pe fostul său coechipier Victor Piţurcă după ce acesta din urmă a anunţat că se va implica la echipa de fotbal a CSA Steaua şi l-a acuzat pe Gigi Becali că a furat Steaua.

16 ian. 2017, 08:07
Duckadam îl desfiinţează pe Piţurcă. „I-am cerut 6.000 de dolari împrumut, dar mi-a spus că tocmai a pierdut 8.000 la barbut”

Helmuth Duckadam sustine ca Victor Piturca a pus la cale un plan diabolic si se afla in spatele lui Florin Talpan, omul care l-a lasat pe Gigi Becali fara marca si numele Steaua.

Steaua, RETROGRADATĂ! Anunţ ŞOC în scandalul dintre Gigi Becali şi Armată

„Mi se pare ridicol sa faci ode si poate cu timpul sa-i faci o statuie lui Florin Talpan, care vrea sa distruga unul dintre putinele branduri romanesti. Dar declaratia lui Victor Piturca nu ma mira. O asteptam. Era o chestiune de timp pana cand va aparea. Incet, incet, aflam cine este in spatele acestui Talpan. Era putin probabil ca un colonel al Armatei Romane de care nu auzise nimeni sa se ia de unul singur la lupta cu Becali”, a spus Helmuth Duckadam pentru GSP.

CUTREMUR în FOTBAL. Steaua nu mai există din 2003

Duckadam a fost coleg cu Piturca in echipa de aur a Stelei, insa spune ca nu a fost niciodata prieten cu el.

„Nu am fost si nu suntem prieteni, am fost doar colegi. Dupa ’90 am avut o oportunitate sa ma operez la Munchen, am zis sa apelez la un coleg cu o stare materiala buna. L-am cautat la biroul sau din Ghencea si l-am rugat sa ma imprumute cu 6.000 dolari. Lasam la schimb garantie masina mea personala, un Mercedes la mana a doua de 10.000 de dolari. Nu faptul ca m-a refuzat m-a deranjat, ci modul in care a facut-o. Mi-a spus ca nu dispune de 6.000 de dolari pentru ca pierduse 8.000 cu o seara inainte, la barbut”, a spus Duckadam.

„Vreau să-i amintesc lui Pițurcă comportamentul lui față de Ștefan Iovan, când acesta nu a vrut să demisioneze împreună cu el de la echipa națională și a rămas să lucreaze cu Răzvan Lucescu. După trei ani, la un eveniment la care am participat la Casa Armatei, mai mulți colegi au reușit să-i împace și să-l facă să vorbească din nou cu Ștefan Iovan. Un alt exemplu, cât de coleg a fost cu noi Pițurcă este faptul că a fost o singură dată la aniversarea noastră de 7 mai la Cheile Grădiștei. Motivând după aceea că nu suntem la nivelul lui de cultură și că pe deasupra suntem și niște bețivi”, a încheiat Duckadam.