După ani de relaţie cu Salman Khan, s-a produs inevitabilul. Iulia Vântur a făcut anunţul FOTO

Deși fiica lor este stabilită în India de mulți ani, părinții Iulie Vântur nu au fost niciodată în țara iubitului fiicei lor, starul bollywoodian Salman Khan.

03 sept. 2018, 09:23

În ciuda faptului că Iulia Vântur are o relație extrem de apropiată cu părinții ei, aceștia nu au fost până acum niciodată în India, țară în care fosta prezentatoare de televiziune s-a mutat de câțiva ani, scrie wowbiz.ro. Însă, părinții Iuliei Vântur urmează să facă acest pas și să meargă în țara iubitului fiicei lor, starul bollywoodian Salman Khan. Informația a fost dată chiar de prezentatoarea Cerbului de Aur de anul acesta, în cadrul unei conferințe de presă de la eveniment.

Citeşte şi Iulia Vântur, primele declaraţii după ce a revenit în România. Ce a spus despre relaţia cu Salman Khan

„Dacă tot am ajuns în țară, vreau să stau puțin și cu părinții mei. Îi ador, ei sunt totul pentru mine”, a spus Iulia Vântur în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Brașov.

„Până acum, părinții mei nu au ajuns în India. Însă, eu am încercat să fiu alături de ei mereu, vorbim zilnic la telefon sau prin Skype. Totuși, în curând, vor veni să mă vadă acolo, în țara în care mă simt foarte bine, așa am hotărât”, a mai precizat vedeta.