Dylan O’Brien a suferit un accident grav în timpul filmărilor. Actorul turna seria a treia din The Maze Runner

Dylan O'Brien, cunoscut pentru rolurile sale din serialul tv "Teen Wolf", unde interpretează rolul lui "Stiles" Stilinski, şi seria The Maze Runner (Labirintul) a suferit un grav accident în timpul filmărilor.

18 mart. 2016, 20:06
Dylan O’Brien a suferit un accident grav în timpul filmărilor. Actorul turna seria a treia din The Maze Runner

Dylan O’Brien a fost rănit ieri, în timpul filmărilor Maze Runner: The Death Cure, la Vancouver, în Canada„, se arată într-un comunicat remis vineri de compania 20th Century Fox, producătoarea serialului. „El a fost transportat imediat la un spital local unde se află sub observaţie şi i se administrează tratament. Filmările serialului au fost oprite. Îi dorim lui Dylan o recuperare cât mai rapidă„, se mai arată în comunicat.

WorkSafe BC, care investighează accidentele de muncă în provincia canadiană Columbia Britanică, relatează că actorul a fost lovit de o maşină în timpul filmărilor.

Maze Runner: The Death Cure este planificat să fie lansat pe data de 17 februarie 2017.

O’Brien, care joacă un rol principal şi în serialul Teen Wolf (Un vârcolac adolescent), produs de MTV, joacă în seria Maze Runner (Labirintul) rolul de lider al unui grup de tineri supraviețuitori, care încearcă să navigheze printr-un pustiu, după ce planeta a fost decimată de o explozie solară.

Dylan O’Brien are 24 de ani.