E OFICIAL, Dan Petrescu pleacă de la ASA Târgu Mureş. Vicecampioana României este în derivă

Dan Petrescu a anunţat marţi oficial că va pleca de la ASA Târgu Mureş, imediat după Supercupa României, pe care echipa ardeleană o va juca miercuri seara, la Constanţa, împotriva Stelei. Dan Petrescu va merge să antrenze gruparea chineză Jiangsu Guoxin-Sainty.

07 iul. 2015, 17:49
E OFICIAL, Dan Petrescu pleacă de la ASA Târgu Mureş. Vicecampioana României este în derivă

Problemele financiare uriaşe cu care se confruntă ASA Târgu Mureş, după ce DNA a instituit sechestru pe conturile clubului, a determinat un exod al jucătorilor, Vasile Maftei, Bănel Nicoliţă, Claudiu Voiculeţ, David Torres, Cosmin Frăsinescu şi Marius Constantin reziliindu-şi deja contractele cu vicecampioana României.

Citeşte şi STEAUA ASA TARGU MURES în SUPERCUPA ROMANIEI. Vasile Miriuţă vine în locul lui Dan Petrescu

Antrenorul Dan Petrescu şi-a anunţat marţi şi el plecarea de la ASA Târgu Mureş, în conferinţa de presă de dinaintea meciului de miercuri cu Steaua, din Supercupa României. „Sper să câştig pentru că de aceea am rămas. După meci, nu sunt şanse să mai rămân. Oferta din China am avut-o mai de mult, dar nu am vrut să plec. În momentul în care s-au ivit aceste probleme era însă clar că îmi e greu să mai continui. Cu actualul lot, eu zic că ASA va face faţă. Depinde ce jucători vor rămâne„, a declarat Dan Petrescu.

Supercupa României dintre Steaua şi ASA Târgu Mureş se va disputa miercuri, de la ora 21.00, pe Stadionul Farul din Constanţa.