Tânăra de 28 de ani care a murit în accidentul din Timiş era educatoare şi mergea la repetiţia serbării de Crăciun

Tânăra de 28 de ani moartă într-un cumplit accident de circulație în apropiere de Timișoara era educatoare la grădinița din Bacova. Femeia se îndrepta sâmbătă acolo, pentru a repeta cu copiii serbarea de Crăciun. Nu a mai ajuns acolo pentru că a murit pe loc. Tânăra, care pe contul ei de Facebook se numea Ani Ghergar, se afla pe scaunul din dreapta al mașinii.

18 dec. 2018, 14:30

Femeia era din Arad, avea 28 de ani și absolvise Politehnica, relatează aradon.ro. Groaznicul accident a avut loc sâmbătă dimineața pe drumul județean 592, iar mașina în care se afla femeia se deplasa dinspre Timișoara către Chereveșu Mare.

Citeşte şi Un tânăr de 18 ani a murit după ce s-a izbit de un stâlp, la 130 de km pe oră. „Moartea nu întreabă câţi ani ai”

Educatoarea a murit după ce autoturismul a intrat în coliziune cu o altă mașină. Polițiștii cred că vinovat a fost tânărul de 27 de ani aflat la volanul mașinii în care se afla educatoarea. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, din primele informații, la un moment dat mașina tânărului a intrat în derapaj.

A ajuns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 47 de ani. În urma impactului, tânăra de 28 de ani, pasageră în mașina șoferului vinovat, a decedat. Tânărul a fost grav rănit și transportat la spital. În autoturismul condus regulamentar se aflau trei persoane, soț și soție și copilul lor de 7 ani. Toți trei au fost răniți ușor.