NAŢIONALA revine la GALBEN. Sponsor NOU la FRF

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunţat, vineri, într-o conferință de presă susținută la Poiana Brașov, că Bergenbier redevine sponsorul echipei național de fotbal a României.

30 ian. 2015, 16:08
NAŢIONALA revine la GALBEN. Sponsor NOU la FRF

„Este un eveniment și un moment special la care ne aflăm. Este tocmai atmosfera prieteniei iar astăzi mă simt extrem de onorat că mă aflu printre prietenii fotbalului românesc. Personal, nu cred în frecvența întâlnirilor. Cred cu tărie, sunt încredințat, că prietenia adevărată, așa cum este cea dintre fotbalul românesc și Bergenbier, trăiește prin principii, valori comune, asumate și împărtășite, implementate și, totodată, prin dorința de a face performanță pe termen lung. Pentru Federația Română de Fotbal este o mare bucurie să primim alături un prieten vechi al fotbalului românesc și un partener de ținută. Știu că a fost nevoie ca Federația Română de Fotbal să se schimbe, să devină un partener onest, transparent, cinstit, care să poată să construiască proiecte sustenabile și reciproc avantajoase. Ne aflăm azi într-un moment special care consfințește nu doar o revenire, ci acel parteneriat vechi, cu un prieten vechi al fotbalului românesc, având totodată toate credințele pentru a face performanță pe termen lung. De astăzi, tricoul galben al echipei naționale revine acasă. Astăzi echipa națională primește un prieten adevărat, iar Federația Română de Fotbal primește în echipă un partener adevărat”, a afirmat Răzvan Burleanu.

Întrebat care este valoarea contractului, președintele Federației Române de Fotbal a explicat că atât FRF cât și Bergenbier au realizat un parteneriat în condiții avantajoase pentru ambele părți, adăugând că a făcut cea mai bună alegere din toate punctele de vedere.

Bergenbier a mai fost sponsorul echipei naționale în perioada 1998-2008. De-a lungul timpului, pe lângă sponsorizarea echipei naționale de fotbal, a încheiat o serie de parteneriate cu Liga de Fotbal Amator din România, în 2009, și cu Liga Profesionistă de Fotbal, în 2010. De asemenea, în anul 2014, Bergenbier a lansat propria competiție de fotbal dedicată amatorilor, Cupa Prieteniei Bergenbier, care susține fotbalul între prieteni.