Cine sunt cele două eleve care au agresat o elevă într-un liceu din Capitală FOTO

Ioana C., elevă de clasa a X-a, a fost bătută cu bestialitate de către propriile ei colege într-una din recreaţii. Se pare că tânăra dorea să discute cu colegele ei, Luiza şi Georgiana, după ce acestea au şicanat-o de-a lungul timpului. Însă un simplu schimb de replici a devenit brusc o bătaie în toată regula.

09 dec. 2015, 13:34

Luiza, extrem de populară printre liceenii de la Liceul Teoretic C.A. Rosetti, este cunoscută drept o fire colerică, obişnuind să îşi pună la punct colegii care îndrăznesc să o înfrunte, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Imagini şocante la un liceu din Bucureşti: O elevă este bătută de colege

Tânăra pozează extrem de sexy pe site-urile de socializare. Conştientă de atuurile ei, eleva nu se dă înapoi de a se fotografia în diferite ipostaze, care mai de care mai provocatoare.

Georgiana, prietena şi colega Luizei, este „fată de Pantelimon”. Aceasta a fost complice în evenimentul care a scandalizat o ţară întreagă, doar pentru că a ales să îşi ajute prietena cea mai bună în a-i oferi o lecţie Ioanei. La fel ca şi Luiza, Georgiana obişnuieşte să meargă în cluburi exclusiviste îmbrăcată extrem de sexy.

Pe de altă parte, Ioana, victima „fetelor rele” din liceul Rosetti, este o fire extrem de retrasă. De loc din Ştefăneştii de Jos, tânăra nu obişnuieşte să iasă prea mult în evidenţă, însă de ceva timp ea a căzut pradă glumelor şi miştourilor colegilor ei.

Citeşte şi Elevă din Gorj batjocorită de profesorul de geografie: Mi-a spus că am blugii rupţi în genunchi de la poziţia capră

Tocmai de aceea a ales luni dimineaţă să discute cu Luiza şi Georgiana, cele care o şicanau de fiecare dată când aveau ocazia. Însă un simplu schimb de replici a devenit brusc o bătaie în toată regula. Puse pe ceartă, cele două nu au stat prea mult pe gânduri, Luiza sărind imediat la gâtul colegei ei. În scurt timp, o ploaie de palme, pumni şi picioare s-a năpustit asupra Ioanei, care era trasă de păr şi târâtă pe podea, fără milă. Apoi, într-o fracţiune de secundă, eleva de doar 16 ani a fost împinsă pe scări.

Întreaga scenă s-a desfăşurat sub privirile câtorva elevi, printre care şi băieţi, care nu numai că nu au încercat să atenueze situaţia, ci şi-au scos telefoanele mobile pentru a filma.