Elena Udrea: Actualul Parlament a fost „apogeul laşităţii”, mai rău de atât nu se poate

Elena Udrea susţine că actualul Parlament a fost "apogeul laşităţii" pentru că, deşi sunt oameni bine pregătiţi, au funcţionat la comanda liderilor de partide, ea apreciind că "mai rău decât a fost nu se mai poate". Udrea mai spune că actualii lideri politici, precum Liviu Dragnea, ar trebui schimbaţi cu alţii mai curajoşi.

02 dec. 2016, 13:15
Elena Udrea: Actualul Parlament a fost „apogeul laşităţii”, mai rău de atât nu se poate

„Dacă liderii politici vor deveni cu adevărat lideri, oameni care să înţeleagă că rolul lor acolo este să mobilizeze şi să îndrume şi să impulsioneze partidele pe care le conduc pentru a lua acele decizii, a vota acele legi de care avem nevoie în acest moment, atunci vom avea un parlament mai eficient”, a declarat Elena Udrea într-un interviu pentru news.ro.

Udrea este convinsă că PMP va intra în Parlament şi spune că dorinţa ei „cea mare” este să voteze un guvern cu Traian Băsescu prim-ministru. Despre Traian Băsescu, Udrea spune că acesta a greşit în alegerea colaboratorilor şi că ea este printre singurii din politică ce i-au rămas alături fostului preşedinte, în cei 12 ani.

Eugen Nicolicea, Eugen Tomac, Ana Birchall sau Steluţa Cătăniciu sunt parlamentari pe care Udrea ar vrea să îi aibă colegi şi în viitorul Legislativ. Ea spune că nu este bine pentru Parlament să fie prea mulţi oameni noi, fiind suficient un procent de 30%.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea a scris o carte despre ultimii doi ani din viaţa ei. Când urmează să fie lansată