Elena Udrea candidează la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014 din partea PMP VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Partidul Mişcarea Populară (PMP) a decis să o aleagă pe Elena Udrea, şefa formaţiunii, pentru candidatura la alegerile prezidenţiale.

19 aug. 2014, 10:49
Elena Udrea candidează la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014 din partea PMP VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Elena Udrea s-a arătat încrezătoare în şansele ei, afirmând că poate să-i învingă şi pe Ponta şi pe Iohannis.

Totuşi, ea a subliniat că nu este un moment uşor şi că alegerile din această toamnă vor avea impact asupra României pentru următoarii zece ani.

„Sunt un om politic care a luptat mereu pentru lucrurile în care am crezut, indiferent de costurile de imagine. Avem nevoie de un preşedinte la PMP, care să redea imaginea acestui partid. La alegerile europarlamentare, PMP a reuşit să învingă toate partidele de dreapta în mediul urban. Ştiu că nu e moment uşor, e un moment greu pentru politica românească. Am mai spus că alegerile din această toamnă vor avea impact asupra României pentru următoarii zece ani. Am încredere că voi reuşi”, a spus Udrea.

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară s-a reunit marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul PMP la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014. Reuniunea are loc în contextul în care, luni, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale, a anunţat că va intra în cursa electorală ca independent şi că va demisiona din funcţia de membru al PMP.