Elena Udrea explică motivul pentru care a divorţat de Dorin Cocoş

Invitată la România TV, Elena Udrea a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care s-a despărţit de Dorin Cocoş a fost faptul că aveau preocupări diferite. Astfel, ea s-a dedicat exclusiv politicii, în timp ce Cocoş a preferat să se ocupe doar de afaceri.

06 oct. 2014, 06:13
Elena Udrea explică motivul pentru care a divorţat de Dorin Cocoş

„Fostul meu soţ a avut permanent o activitate care nu a avut legătură cu activitatea mea politică. Unul din motivele pentru care ne-am despărţit a fost pentru că eu am optat definitiv pentru politică, iar el a ales să rămână om de afaceri”, a precizat Elena Udrea, preşedintele PMP.

Elena Udrea nu a vrut să comenteze însă acuzaţiile din dosarul Microsoft, în care se spune că Dorin Cocoş
ar fi luat o şpagă de 8-9 milioane de euro.

Ea s-a declarat mulţumită că justiţia funcţionează în România şi a explicat că întotdeauna a existat o legătură între afaceri şi politică, fiind vorba de „o relaţie ocultă dintre mediul de afaceri, clasa politica, presă şi insituţii, pentru că banii care finanţează partidele politice sunt bani câştigaţi în urma acestei relaţii”.

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat, în 10 iunie 2013, la notar. „Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea”, menţionau cei doi, la acea dată, într-un comunicat.