Elena Udrea: Nu mă tem că pot ajunge din nou în CĂTUŞE. Mi se spune că sunt ŢINTĂ în continuare VIDEO

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, la România TV, că nu vrea să uite experienţa arestului şi că nu îi este teamă că ar putea ajunge din nou în cătuşe.  Fostul ministru a mărturisit că există oameni care au avertizat-o că este în continuare o "ţintă".

30 sept. 2015, 18:01
Elena Udrea: Nu mă tem că pot ajunge din nou în CĂTUŞE. Mi se spune că sunt ŢINTĂ în continuare VIDEO

Întrebată dacă i-a fost frică de momentul în care urma să i se pună cătuşele, fostul ministru a declarat că nu s-a speriat de cătuşe, ci de reacţia sa. 

Teama de reacţie am avut-o. Nu am ştiut cum voi reacţiona. Să te gândeşti la 11 noaptea singură în DNA că urmează să mi se pună cătuşele. Am reacţionat foarte bine. Nu am făcut atac, nu m-am panicat. Este extrem de traumatizant în schimb, mai ales pentru o femeie. Nu mă tem că pot ajunge din nou în arest„, a mărturisit Elena Udrea.

Elena Udrea a dezvăluit, miercuri seară, că persoane din zona DNA şi SRI o avertizează că este în continuare ţintă şi că trebuie să se „potolească”.

Şi acum mi se spun tot felul de lucruri. Dacă nu te potoleşti, ţi se face nu ştiu ce dosar. Oameni care vin să spună din DNA, din zona SRI-ului, din presă, de peste tot. Vezi că eşti ţintă în continuare. Potoleste-te. Am suficiente dosare, dar niciodata nu este suficient cand vrei sa distrugi pe cineva„, a spus fostul ministru al Turismului la România TV.

Elena Udrea a vorbit şi despre Sorin Oprescu: „Daca ne gandim la probleme de sanatate pe care le are si cum se poate el trata in restul Politiei Capitalei, da, cred ca foarte multora li se face mila de Sorin Oprescu. Dansul inteleg ca este bolnav croinc, este sub tratament. Pentru un om care depinde de un tratament medical este cu atat mai greu. (…)

Inclusiv cei care lucreaza in arest, politistii de acolo, sunt expusi la toate acele boli pe care le au cei care vin in arest preventiv. Este foarte greu pentru cineva bolnav sa stea in arest preventiv. Oricine sufera de o afectiune grava este in pericol.”

Elena Udrea a amintit că scrie o carte ca urmare a experienței din arest: „Eu nu tin sa uit nimic, scriu la o carte, mai scriu in presa. Eu nu vreau sa scap de aceasta experienta. „72 de zile in catuse”, asa se numeste cartea mea. (…) A fost destinul meu sa ajung acolo. Odata ce ai ajuns acolo, ai gresit, asta este, du-ti crucea chiar si in conditiile astea inumane.”