Elena Udrea s-a apucat de făcut bijuterii handmade VIDEO

Elena Udrea a fost prezentă miercuri la un târg de bijuterii handmade şi chiar a încercat să înveţe să facă şi ea asemenea accesorii. Asta după ce în urmă cu câţiva ani Udrea încerca să convingă electoratul cu abilităţile ei de gospodină, împăturind sarmale sau chiar tricotând în direct la TV.

23 nov. 2016, 14:02
Elena Udrea s-a apucat de făcut bijuterii handmade VIDEO

Elena Udrea a mers la târgul de bijuterii handmade pentru a arăta că susţine cauza organizatorilor de a Touched Romania, anume lupta împotriva violenţei domestice şi ajutorarea victimelor acestui flagel pe calea reintegrării sociale şi profesionale.

„Vreau să plec de aici cu o amintire care să mă ajute, de câte ori o să o văd, să nu uit că sunt multe lucruri de ăcut pentru femeile care sunt victime ale violenţei domestice. Multe, cele mai multe sunt mămici şi ar trebui să luăm atitudine de la educaţie, de la exemplele pe care le dăm în societate, la sancţionarea comportamentelor agresive. Trebuie să avem curajul să luăm atitudine. Nu este de neglijat deloc faptul că sunt femei agresate în familie. Probabil cultura noastră a fost că femeia trebuie să accepte orice, or nu este cazul”, a declarat Elena Udrea.

„Nu mă interesează o bijuterie de logodnă. Mi-aş dori una frumoasă, reprezentativă, dar fără legătură cu evenimente din acestea importante în viaţa unei femei. Sigur că îmi doresc o viaţă liniştită, un partener pe care să te poţi baza, dar acum suntem în campanie şi nu vreau să vorbesc despre viaţa personală. Vă spun după”, a punctat Elena Udrea.