ELENA UDREA şi-a înregistrat oficial candidatura la BEC. 400.000 de semnături pentru candidatul PMP

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, şi-a depus luni dosarul de candidatură la Biroul Electoral Central, anunţând că a strâns peste 400.000 de semnături.

22 sept. 2014, 10:10
ELENA UDREA şi-a înregistrat oficial candidatura la BEC. 400.000 de semnături pentru candidatul PMP

„Candidatura mea este şanse unei Românii frumoase. Sunt preşedintele potrivit pentru România de acum. După 25 de ani în care ne-am luptat cu trecutul comunist, România are şansa să meargă pe un drum al modernizării pe care se află deja, dar pe care trebuie să-l continue”, a declarat Elena Udrea, după depunerea candidaturii.

Elena Udrea a venit la BEC împreună cu şeful său de campanie, Eugen Tomac, şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, precum şi o serie de simpatizanţi ai PMP îmbrăcaţi cu tricouri pe care era imprimat portretul Elenei Udrea.

CITEŞTE ŞI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU şi-a depus candidatura pentru Cotroceni. Fostul premier a strâns 279.000 de semnături

Am pe lista de susţinători pe preşedintele României, Traian Băsescu, şi cred că toate proiectele începute de preşedinte în ultimii 10 ani, toată lupta dusă de Traian Băsescu pentru a învinge un sistem, un sistem ocrotit de Ion Iliescu, un sistem care l-a învins pe Constantinescu, dar un sistem care a fost învins de Traian Băsescu, toată această luptă pentru statul de drept începută de Traian Băsescu trebuie continuată şi mă angajez să duc mai departe această luptă. Am şi semnătura domnului Emil Boc cu care am făcut echipă în ultimii ani atât la guvernare cât şi o echipă politică„, a precizat Udrea.

„Pe mine mă ştiţi de 10 ani cu bune şi cu rele. Aproape nu există nimic din viaţa mea care să nu fie cunoscut tuturor, dumneavoastră, presei, nu am nimic de ascuns. Şi cred că România are în sfârşit şansa să aleagă un preşedinte care nu are nicio legătură cu trecutul comunist şi care nu este nici ofiţer acoperit, deci un preşedinte care nu venerează, dimpotrivă, urăşte trecutul comunist al acestei ţări şi amintirile pe care le am din acea perioadă şi în acelaşi timp nu are nimic de ascuns în CV”, a arătat prezidenţiabilul PMP.

Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Călin Popescu Tăriceanu şi Elena Udrea şi-au depus, până la acest moment, candidatura pentru Cotroceni.