Elev în stare gravă, într-o şcoală din Botoşani, după ce poarta şcolii i-a picat în cap VIDEO

Incident grav la o școală din Botoșani. Un elev a ajuns la spital după ce poarta de fier de la intrare a căzut peste el şi l-a lovit puternic la cap. Copilul a fost transferat în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

19 nov. 2016, 06:55
Elev în stare gravă, într-o şcoală din Botoşani, după ce poarta şcolii i-a picat în cap VIDEO

Teribilul incident a avut loc într-o pauză, informează România TV. În curtea şcolii se aflau mai mulţi copii, iar doi dintre ei au început să se joace cu poarta pusă pe şine fără ca nimeni să îi oprească. La un moment dat a cedat şi a căzut peste un elev de 7 ani.

Citeşte şi Un copil de cinci ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a jucat pe lângă soba din casă

„Doi copii care se jucau, unul a trecut in partea cealalta si ei se jucau. A inchis poarta si el a vrut sa o traga si in momentul acela ea a sarit dintr-un opritor. A cedat undeva sistemul de acolo şi a cazut peste el”, a spus un martor. 

Imediat a fost alarmată conducerea şcolii care a sunat la 112. O ambulanţă l-a preluat pe copil, însă rănile foarte grave au impus transferul la Iaşi.

Citeşte şi Profesoară diagnosticată cu TBC, risc de contagiozitate ridicat la o şcoală din Galaţi

„Am preluat un pacient de 7 anisori de la spitalul de pediatrie Botosani pentru a fi transferat la spitalul Sf Maria din Iasi cu diagnosticul traumatism craniocerebral acut deschis comotie cerebrala fractura gamba stanga”, a declarat medicul de pe ambulanţă. 

La nivelul inspectoratului şcolar botoşani s-a deschis o anchetă. Din primele cercetări se pare că firma care a montat poarta în urmă cu 3 ani nu şi-a făcut cum trebuie treaba. Elementele de siguranţă au cedat.