Elevă de 15 ani, lovită cu picioarele în cap de o colegă. Imaginile sunt greu de urmărit până la capăt VIDEO

Scene incredibile, vinerea trecută, în Parcul Botanic din Timișoara. O elevă a fost snopită în bătaie de o colegă, sub privirile mai multor copii care le însoțeau pe cele două. Imaginile au ajuns în atenție astăzi, iar polițiștii timișeni s-au sesizat și ei în acest caz.

24 mai 2018, 11:06
Elevă de 15 ani, lovită cu picioarele în cap de o colegă. Imaginile sunt greu de urmărit până la capăt VIDEO

Cele două fete sunt eleve la două licee diferite din Timișoara. Agresoarea este în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” și are 17 ani, iar fata bătută are 15 ani și este în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Ion I.C. Brătianu”.

Potrivit Tion.ro, neînțelegerile dintre fete ar fi fost cauzate de unele bârfe. Agresoarea a întâlnit-o pe fata bătută vinerea trecută, în Piața 700. Ar fi luat-o de mână și a dus-o în Parcul Botanic. Cele două eleve au fost însoțite și de alți colegi care au filmat scena cu telefoanele mobile. 

În imagini tânăra de 15 ani este ținută de mână de cea mare care găsește o alee mai retrasă și o atacă. Victima este lovită cu pumnii, picioarele și este trântită la pământ. În tot acest timp cei care schițează un gest pentru a interveni sunt intimidați de o altă fată, prietenă se pare cu cea de 17 ani.

Chiar dacă totul s-a petrecut vineri, fata bătută nu a povestit nimic de frică până luni. Atunci părinții săi au aflat despre imagini și au întrebat-o ce s-a întâmplat. După ce videoul a apărut în mediul online, polițiștii timișeni s-au sesizat imediat. Ei fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, iar agresoarea se va prezenta la audieri însoțită de tatăl ei, dar și de un avocat, spun anchetatorii.

„În urma apariției în mediul online a unui video în care o tânără de 17 ani agresează o altă tânără de 15 ani, în Parcul Botanic din Municipiul Timișoara, polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei”, spune Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.