Elevă grav bolnavă, apel disperat al familiei şi prietenilor

Apel disperat al unei eleve din Iași, diagnosticată cu o boală cumplită. Andreea Rodiana Fumu se luptă cu formă rară de cancer osos și are nevoie de transfuzii urgente de sânge.

15 oct. 2018, 06:51
Elevă grav bolnavă, apel disperat al familiei şi prietenilor

Adolescenta de 16 ani are nevoie urgentă de trombocite prin Plasmafereza-CTU, grupa sangvina 0 negativ. Cei care pot să doneze sunt rugaţi să meargă la centrul regional de transfuzie sangvină Iaşi

„Până nu demult, Andreea Rodiana, urma tratamentul împotriva cancerului, la Viena. Revenită acasă pentru o scurtă perioadă de timp, a început să se simtă din ce în ce mai rău, astfel că a fost internată la spitalul Sf. Maria, iar de astăzi este la IRO – Institutul Regional de Oncologie, cu dureri şi anemie severă. Prin urmare, Andreea are nevoie acută de TROMBOCITE PRIN PLASMAFEREZA-CTU, grupa sangvină 0 negativ”, a scris pe Facebook, Ştefania Sidor.

Fata a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer osos. Aceasta a fost recent internată la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi cu dureri şi anemie severă. Starea ei s-a înrăutăţit după ce s-a întros de la Viena, acolo unde a urmat tratament de specialitate.