Elevul din Lugoj care lucrează deja în securitatea biometrică, mulţumit de rezultatele de la BAC

BACALAUREAT 2016. Cea mai mare notă din judeţul Timiş a fost obţinută de un elev de la Colegiul „Grigore Moisil”. Elevul din Lugoj, care a şocat pe toată lumea după ce a spus că nu mai are ce să înveţe de la vreo facultate din România sau Europa a luat o notă despre care spune că îl mulţumeşte.

12 iul. 2016, 12:11
Elevul din Lugoj care lucrează deja în securitatea biometrică, mulţumit de rezultatele de la BAC

Rezultatele examenului de Bacalaureat din acest an au fost asteptate cu emotii de cei peste 4.000 de absolventi din Timis care au dat cel mai important examen al vietii. La iesirea din examen, multi elevi s-au aratat optimisti.

O declaratie-soc facuta la iesirea din examen, ii apartine lui Viorel Baicu, elev la Colegiul „Iulia Hasdeu” din Lugoj. Intrebat daca vrea sa urmeze, ca si colegul sau, cursurile Universitatii Politehnica, Viorel Baicu a spus ca nu vrea sa mearga la nicio facultate pentru ca a depasit deja nivelul de cunostinte pe care i l-ar putea oferi vreo facultate din Romania sau din Europa, potrivit adevarul.ro.

Conform rezultatelor publicate pe edu.ro, Viorel Baicu a luat la examenul de Bacalaureat media generala 8,46, cu 7,8 la Limba Romana, 8 la Matematica si 9,6 la Informatica. „Eu sunt multumit de rezultat”, a declarat tanarul, care stie si de ce nu a luat 10 la Informatica, materia lui forte.

„Stiu ce am gresit. Am facut o confuzie”, a spus Viorel Baicu, care nu s-a hotarat inca daca va urma sau nu o facultate. „Nu m-am hotarat. Sunt inca in perioada de vacanta”, a mai spus adolescentul.