EMOŢIONANT! A murit la câteva săptămâni de la naşterea celui de-al optulea copil al său

James Green si-a dorit intotdeauna sa aiba multi copii. Cand sotia lui, Cloe, a ramas insarcinata a fost mai mult decat incantat. Apoi a mai venit unul, si inca unul, si inca unul. De fiecare data cand Cloe spunea GATA, James gasea o modalitatea sa o convinga. „Hai, inca unul, Clo, si gata!". Asa au ajuns la cinci copii. 

20 sept. 2016, 20:17
EMOŢIONANT! A murit la câteva săptămâni de la naşterea celui de-al optulea copil al său

Din pacate, mezinul s-a nascut cu paralizie cerebrala si cei doi parinti au decis sa spuna STOP! Cloe a suferit o interventie pentru montarea unui dispozitiv contraceptiv, numai ca acesta nu s-a dovedit eficace. Asa ca a ramas insarcinata din nou. James a considerat ca este un semn de la Dumnezeu, iar cei doi au avut, in total 8 copii: Leo 9 ani, Levi 6 ani, Oliver 5 ani, Megan 4 ani, Miley 3 ani, Lacey 3 ani, Lexi 20 de luni, Elijah 11 luni.

Pe 4 decembrie 2015, la numai 12 saptamani de la nasterea celui de-al optulea copil, James a murit. Inainte de a muri s-a ridicat in pat, apoi a facut o grimasa si n-a mai respirat. Cum era un barbat sanatos tun, cel putin aparent la cei 31 de ani ai sai, intreaga comunitate a asteptat cu sufletul la gura sa afle cauza mortii lui James.

Verdictul medicilor a fost hipertensiune arteriala. Grimasa fusese produsa de durerea in piept. Cel mai probabil James suferea din pricina hipertensiunii arteriale de mai multa vreme, fara sa stie de acest lucru, iar – intr-un final – inima lui a cedat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.