Evenimentele sportive favorite sunt acum, în direct, pe Winmasters. A fost lansată funcţia Live Streaming

Winmasters vine în întâmpinarea dorinţelor utilizatorilor şi lansează noua funcţionalitate Live Streaming. Pariorii pot astfel urmări în direct, pe winmasters, evenimentele sportive favorite.

27 feb. 2017, 14:46
Evenimentele sportive favorite sunt acum, în direct, pe Winmasters. A fost lansată funcţia Live Streaming

Winmasters transmite anual, în direct, peste 10.000 de evenimente sportive, toate fiind disponibile pe telefon, tabletă sau PC. Paleta de transmisiuni este foarte diversificată, utilizatorii putând alege să parieze live pe meciuri din NBA, Bundeliga sau Copa del Rey, asta ca să amintim doar câteva dintre competiţiile oferite.

Pentru a putea beneficia de transmisiuni sportive în direct, utilizatorii trebuie să aibă în cont minim 1 RON sau să fi plasat cel puţin un pariu în ultimele 24 de ore.

Între transmisiile sportive ale acestei săptămâni remarcăm partide din Cupa Germaniei (Eintracht Frankfurt – Bielefel, marţi, ora 17.30), Bayern Munchen – Schalke (miercuri, ora 19.45) sau chiar baschet din Italia (Segafredo Bologna – Aurorra Jesi, luni, ora 19.30)

Winmasters este o arenă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. Winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor, oferind o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming.