Exatlon 21 mai 2018. De ce a plâns Ionuţ după eliminarea lui Cătălin Cazacu. Ce i-a spus Faimosul înainte să plece

Publicat: Luni, 21 Mai 2018 10:18 // Actualizat: Marţi, 22 Mai 2018 08:56 // Sursa: romaniatv.net

Exatlon 20 mai 2018: Cătălin Cazacu a fost eliminat la ediția de duminică a Exatlon, care a marcat finalul probelor pe echipe.

Foto: huff.ro

Exatlon 21 mai 2018. Concursul Exatlon intră în linie dreaptă. Mai sunt doar trei zile până când se va anunța marele câștigător al concursului. Cosmin Cernat a anunțat în emisiunea de duminică seara că se schimbă regulile emisiunii.

UPDATE: Roxana este cea eliminată! Ştefan, Vladimir, Alex şi Ionuţ merg în semifinale!

„N-am avut emoţii, am fost sigură că voi pleca. Mă simteam prost dacă rămâneam, ei merită să se dueleze ca nişte bărbaţi în semifinale. Eu sunt bine, sunt fericită cu ce am realizat. Mă bucur că la fiecare protecţie jucată nu s-a pierdut din cauza mea. Am reuşit să aduc câte puncte a trebuit ca să putem ajunge 4 Războinici contra unui Faimos. Îi apreciez foarte mult pe toţi, am apreciat câte ceva de la fiecare. Ies cu fruntea sus”, a spus Roxana.

Echipa Războinicilor a reușit să elimine rând pe rând câte un Faimos, până când echipa roșie s-a destructurat complet, scrie huff.ro. Vladimir Drăghia a rămas singurul concurent de Faimoși, iar de azi, 22 mai, încep probele individuale.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA 21 MAI 2018: Se schimbă regulile, Cosmin Cernat a făcut anunţul în direct

Cătălin Cazacu a reacționat bine după eliminarea de la Exatlon. El i-a spus lui Cosmin Cernat că se simte ușurat că va părăsi Republica Dominicană și că Vladimir Drăghia merita să meargă mai departe.

"E prima arenă la care am venit împăcat, e un moment bun. Mi-a plăcut mereu să fiu sincer. Astăzi, în interiorul meu, am făcut toate superstițiile toate. Astăzi am încălcat tot din dorința de a ieși.

Mi-am dorit să ies pentru că în distribuția asta cred că Vladimir merită să meargă mai departe. Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren. Asta e linia de finiș, nu mi-e rușine.

Mă simt atât de ușurat, aș fi purtat o povara dacă pleca el și rămâneam eu. Tot respectul pentru cei care m-au votat", a spus Cătălin Cazacu, după ce a aflat rezultatul votului.

Exatlon 20 mai 2018: Ionuț, în lacrimi după eliminarea lui Cătălin

Eliminarea lui Cătălin Cazacu i-a produs emoții și lui Ionuț Sugacevschi. Războinicul a plâns după ce Cazacu a venit să își ia rămas bun de la cei în albastru.

„Mă faci să plâng și pe mine", i-a spus Cătălin lui Ionuț, după ce aceștia și-au luat la revedere.

Deși era în echipe adverse, Cătălin și Ionuț se înțelegeau bine când nu se duelau unul contra celuilalt. La jocul internațional cu Grecia, după ce Cazacu a pierdut un punct important, „Jaguarul" a fost cel care s-a dus să-l consoleze.

Cătălin Cazacu ar fi putut atunci să obțină punctul care să închidă jocul, însă doar o jumătate de secundă l-a împiedicat de victorie. Dezamăgit, abia a mai avut puterea sa se ridice. Ionuț Rusu a fost cel care a venit spre el, l-a îmbrățisat grijuliu, și-a lipit fruntea de capul lui, iar apoi l-a ridicat de pe nisip.

Pentru cei concurenți rămași în concurs, luni încep probele individuale, care se vor termina cu eliminarea încă unuia. Patru concurenți vor intra apoi în semifinale.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 iul 02:37
Răspunde | Votează email 0 email
NAKISHA
Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGUDUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX HUSBAND de la cealalta femeie, dar pentru ca inca il iubesc si am nevoie de el in viata mea ... muncesc si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
De asemenea, se specializează pe următoarele probleme
(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Îngrijire de plante.
 contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com
22 mai 03:32
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H