EXATLON l-a băgat în spital. Faimosul Mirel Drăgan, operat de urgenţă, după concurs FOTO

Faimosul Mirel Drăgan a decis, în ziua duelului împotriva unuia dintre colegii săi de echipă, să renunţe la luptă, motivele invocate de campionul mondial la Kempo fiindcât se poate de serioase: un RMN care releva că genunchiul său este într-o stare deplorabilă.

04 dec. 2018, 11:30
EXATLON l-a băgat în spital. Faimosul Mirel Drăgan, operat de urgenţă, după concurs FOTO

EXATLON ROMANIA 2018. Intrat încă de la început în lupta pentru marele premiu al Exatlon România, Faimosul Mirel Drăgan a fost nevoit să se recunoască învins, scrie wobiz.ro. Dar nu de vreun războinic sau vreun coleg de echipă, ci de problemele de sănătate care i s-au accentuat de-a lungul competiţiei.

Mai exact, deşi lupta deja de aproape o lună cu dureri cumplite la genunchi, Mirel Drăgan a tot sperat că semnalele pe care le primeşte de la picior să nu fie adevărate, iar accidentarea lui să fie una uşoară. Din păcate, aşa cum a şi anunţat Cosmin Cernat, problemele lui erau mai grave decât îşi închipuia şi el. „Din păcate, visul lui Mirel Drăgan de a câştiga trofeul Exatlon se sfârseşte astăzi. Din cauza unei accidentări, în urma rezultatului RMN-ului primit legat de meniscul său, Mirel nu mai poate continua aici, la Exatlon”, a spus Cosmin Cernat, fără să dea alte detalii.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA 1 decembrie 2018 live video: Cosmin Cernat a făcut anunţul, nu mai este nimic de făcut

Cu toate acestea, se pare că problemele Faimosului au o singură soluţie. Mai exact, el va fi operat, cât de curând, în România. „Am vorbit cu el după ce a fost eliminat şi i-am făcut deja programare pentru operaţie. O vom face săptămâa viitoare, e grăbim pentru că sunt multe în joc. În primul rând, e vorba de cariera lui şi o asemeea accidetare trebuie luată cât se poate de serios şi, în al doilea rând, ne-am gândit că şi-ar dori să facă sărbătorile acasă, nu pe un pat de spital”, ne-a spus, în exclusivitate, Amatto Zaharia, antrenorul şi bunul amic al lui Mirel Drăgan.

Aşa că, Mirel, care se va întoarce în ţară astăzi, va merge cât de curând să fie cnsultat de un medic de specialitate, iar apoi se va stabili data exactă a operaţiei şi procedurile pe care trebuie să le urmeze. „Trebuie să fie văzut de un medic petru a se stabili cea mai bună variantă pentru el. Pentru că nu e problematică doar operaţia, ciupitura meniscului fiind foarte mare, ci şi recuperarea medicală. Este foarte important să se poată recupera repede şi bine. Sunt optimist, el este un luptător, şi sper să revină cât mai repede în lumea luptelor”, ne-a mai spus Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, sport la care este afiliat şi Mirel Drăgan.

Mirel Drăgan a abandonat din cauza problemelor de la genunchi

„Este un sentiment greu pentru mine pentru că Mirel îmi este ca un frate mai mare. Una este să pleci învins şi alta este să pleci accidentat. Apreciez şi recunosc spiritul de samurai al lui Mirel. El risca să îşi rupă meniscul şi are o carieră în faţă, are un copil şi o familie, are o vârstă înaintată şi se apropie de finalul carierei şi cred că a luat cea mai bună decizie”, spunea Yamato Zaharia, unul dintre Faimoşii care putea să ajungă la duel cu Mirel Drăgan, în seara eliminării acestuia.