EXATLON ROMANIA 16 SEPTEMBRIE: Eliminare de la Războinici

EXATLON ROMANIA 16 SEPTEMBRIE: O nouă confruntare decisivă a avut loc duminică între Faimoşi şi Războinici.

16 sept. 2018, 19:08
EXATLON ROMANIA 16 SEPTEMBRIE: Eliminare de la Războinici

Exatlon Romania 16 septembrie. Cine a fost eliminat de la Exatlon

Duelul pentru eliminare din 16 septembrie s-a dat intre doi concurenti de la echipa Razboinici. E vorba de Calin Novacescu si de Doru Mesean.

Calin Novacescu a fost  nominalizat automat, in urma performantelor sportive slabe din ultima saptamana, pe fondul unor probleme medicale.

A doua nominalizare i-a apartinut lui Ana Maria Otvos, cea mai buna concurenta a Razboinicilor in saptamana precedenta eliminarii. IN urma consultarilor cu echipa, Ana Maria a decis ca la baraj sa mearga Doru Mesesan. Decizia a fost luata de toti Razboinicii, in sufragerie, in urma analizarii unor criterii pragmatice, sportive si de integrare in echipa.

Exatlon Romania 16 septembrie. Cine a fost eliminat de la Exatlon

Calin Novacescu a inregistrat doar doua victorii pe traseu, in timp ce Doru a castigat cinci dueluri, motiv pentru care Calin Novacescu a fost eliminat de la Exatlon Romania, sezon 2, pe 16 septembrie.

Imediat dupa ce a realizat ca  l-a eliminat pe Novacescu, Doru l-a luat in brate si a inceput sa planga, apoi au picat amandoi in genunchi pe traseu.

“Sa ai grija de echipa, auzi? Te rog, o rugaminte am si trebuie sa imi promiti asta.

Sa nu faci separare de echipa, sa nu te separi, sa fiti toti uniti”, i-a spus Novacescu lui Doru.

In ultima perioada, Calin Novacescu era acceptat de Razboinici ca lider informal si acestia ii apreciau sfaturile pe traseu.

UPDATE: FAIMOȘII ÎNVING CU 10-7, VICTORIA E ADUSĂ DE PULHAC!!!! VOM AVEA ELIMINARE DE LA RĂZBOINICI! 

Exatlon Romania, 16 septembrie. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-o luptă foarte tensionată. Așa cum prezintă spotul Kanal D, astăzi vom avea joc pentru eliminare și protecție.

Exatlon Romania, 16 septembrie. Din imaginile difuzate se poate observa că tensiunile din cadrul celor două echipe vor atinge cote maxime iar un concurent războinic și unul faimos vor fi la un pas de încăierare!

Exatlon Romania, 16 septembrie. Amintim că ieri, bătălia pentru ieșirea la restaurant a fost câștigată de Faimoși cu 10-6. Faimoșii au condus tot meciul.

Exatlon Romania, 16 septembrie. Totodată, ieri, războinicul Alin Andronic a câștigat medalia la proba individuală, după o cursă excelentă! Alin a scos un timp de 1:12 minute. Faimoșii au câștigat și ei medalia la fete prin Ana Georgescu.