EXATLON ROMANIA 2018: a părăsit competiţia pe targă. Cine poate câştiga concursul Kanal D

EXATLON ROMANIA 2018: Ana Maria Otvos a părăsit competiția din cauza unei accidentări la umăr. Alin Andronic, membrul echipei Războinicilor a dezvăluit că și-ar dori să folosească banii pe care i-ar câștiga de la Exatlon ca să-și ajute familia. Premiul fiind de 100.000 de euro.

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 08:46
EXATLON ROMANIA 2018: a părăsit competiţia pe targă. Cine poate câştiga concursul Kanal D

EXATLON ROMANIA 2018:  Alin Andronic a povestit la Exatlon, prin ce momente grele a trecut de-alungul vieții. Cariera de fotbalist i-a fost curmată de accidentări, iar acum acesta speră să nu îşi încheie parcursul la Exatlon din aceeaşi cauză. Războinicul a povestit cu lacrimi în ochi, de ce vrea să câștige marele premiu.

Alin Andronic a trăit clipe cumplite în urmă cu mai mulți. Din cauza mai multor probleme pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, el nu și-a putut urma visul, și anume, cel de a deveni un fotbalist renumit. Deși acum este concurent la Exatlon, el nu se simte pe deplin încrezător, dat fiind faptul că, ani la rândul el a fost nevoit să profeseze în alt domeniu.

Alin Andronic a povestit în cadrul ultimei ediții de la Exatlon că regretă mult faptul că nu a devenit fotbalist din cauza accidentărilor și a faptului că a suferit mai multe operații. 

„Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări”, a declarat Alin Andronic la Kanal D.

Alin Andronic, membrul echipei Războinicilor a dezvăluit că și-ar dori să folosească banii pe care i-ar câștiga de la Exatlon ca să-și ajute familia. Premiul fiind de 100.000 de euro.

„Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”, le-a mărturisit Alin Andronic colegilor care au mai rămas încă în competiţie.
Cristi Pulhac a fost în aceșai sentiment și a fost de acord cu ce a zis Alin, mărturisind că la rândul lui și el își dorește ca toată lumea să fie sănătoasă.

„Aş prefera ca fiecare să fie sănătos şi să fie mulţumit în sinea lui că a făcut tot ceea ce a depins de el şi că cele 4 luni petrecute aici nu au fost în zadar”, a spus Cristi Pulhac.

„Pe colegii mei îi simt lângă mine, îi simt că sunt trişti, bineînţeles că nu am de unde să ştiu dacă este o tristeţe sinceră sau nu pentru că dacă eu nu voi putea concura este o şansă în plus pentru ei”, a mai spus Alin Andronic.
 


EXATLON ROMÂNIA 2018. „Acum nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec acasă după un duel, după o luptă dreaptă. Mi-am dorit tot timpul să plec de aici în momentul în care nu mai am nicio șansă, nu în situația asta. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu pusă în situația în care să nu am dreptul să lupt. Se pare că astăzi a fost ziua în care pentru mine s-a terminat. (…) O să o iau că atare. Mi s-a spulberat încă un vis. Știu că nu o să mai am șansa asta niciodată în viață. Pentru mine asta a fost o șansă extrem de mare. (…) Ar fi trebuit să merg liniștită, să îmi aștept duelul, pentru că aveam patru medalii care m-ar fi putut ajută foarte mult. Chiar aș vrea să întreb dacă pot să donez cuiva medaliile mele. Este munca mea și aș vrea să o las cuiva, care din punctul meu de vedere merită foarte mult. Dacă se poate să donez medaliile, eu aș vrea să i le donez Corinei”, a spus Ana Maria Otvos.

EXATLON ROMÂNIA 2018. Internauții și-au exprimat părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesaje:

Un discurs superb, coerent, inteligent, plin de înțelegere (chiar și pt cei care nu merită). Un om și o sportivă de nota 10.

Deși țin cu Războinicii, atât Ana, cât și Iulian sunt falși!

Deşi nu am simpatizat-o niciodată pe Ana, trebuie sã recunosc că nu merită să plece din compeție în aşa mod.

Felicitări, Ana, pentru tot parcursul tău la Exatlon și pentru cuvintele frumoase spuse la despărțirea de coechiperii tăi și pentru cele adresate adversarilor, inclusiv lui Giani!

Războinici, nu vă mai agitați! A abandonat și gata!

Toți o judecați și jigniți pe Ana, dar niciunul din voi nu a vorbit vreodată cu ea și nu a cunoscut-o.

Atâtea accidentări.. să fie coincidență sau.. ce ar putea fi? Straniu!