EXATLON. What’s Up, SCANDAL MONSTRU în Republica Dominicană: „Dacă e, să ne batem!”

EXATLON. "Razboinii" au castigat primul joc si vor dormi in vila. Din pacate, a aparut si primul conflict.

30 aug. 2018, 05:18
EXATLON. What’s Up, SCANDAL MONSTRU în Republica Dominicană: „Dacă e, să ne batem!”

EXATLON. What’s Up a fost cel care a provocat scandalul in Republica Dimincana.

EXATLON. „Ti-au atras atentia colegii sa nu ne mai injuri”, i-a spus o Razboinica lui What’s Up.

EXATLON. „Nu te injur. El m-a inganat in timp ce eu cantam si imi sustineam coechipierul”, a replicat cantaretul, facand referire la un gest al lui Iulian, antrenorul de schi de la echipa Razboinicilor.

EXATLON. Iulian a mers spre What’s Up pentru a aplana conflictul si si-a cerut scuze: „Imi pare rau, poate ai inteles-o gresit!”.

Lili Sandu a fost JEFUITĂ! Clipe de coşmar pentru concurenta de la EXATLON

EXATLON. La intalnirea cu prezentatorul Cosmin Cernat, ambele parti au povestit versiunea lor.

EXATLON. „Eu imi sustineam echipa cu mare patos, iar Iulian, in ochii mei, ma ingana. Iar eu in mintea mea mica i-am aratat degetul mijlociu”, a povestit What’s Up.

EXATLON. „Ai interpretat-o gresit. Nu a fost nimic cu rautate. Pur si simplu, la noi nu se striga nimic, voi strigati-, mi s-a parut un vibe pozitiv, am zis ‘Hai sa fac si eu chestia asta’. Te-ai super enervat, te-ai intors la mine si mi-ai aratat un gest obscen. (…) Mi-am si cerut scuze, imi pare rau, nu se mai repeta”, a povestit si Iulian de la Razboinici.

EXATLON. „Chiar au degenerat lucrurile. Eu am ajuns sa plang de nervi pentru ca echipa mea nu m-a inteles. (…) Din cauza lui a degenerat totul incat a inceput toata lumea sa imi spuna ‘Opreste-te, esti prea agresiv’ si in momentul ala ama inceput sa plang de nervi. Ma, cum sa ma scoateti tot pe mine ala de vina? (…) Daca e sa ne batem, iese urat aici, nu despre asta e jocul asta”, a mai spus What’s UP.