EXPLOZIE în Kosovo, în timpul vizitei premierului Serbiei

O încărcătură explozivă a avut loc, duminică, lângă un complex sportiv din nordul Kosovo, acolo unde premierul sârb Aleksandar Vucic urmează să ţină un discurs în cursul acestei seri.

03 apr. 2016, 12:40
EXPLOZIE în Kosovo, în timpul vizitei premierului Serbiei

Deflagrația produsă în localitatea Zubin Potok a avariat un automobil, a spus șeful biroului din Kosovo al guvernului sârb, Marko Djuric, citat de postul de televiziune regional N1, informează Agerpres.

Explozia s-a produs în jurul orei locale 03:00 (01:00 GMT) și a spart ferestrele complexului sportiv respectiv, unde se monta o scenă, fără însă ca deflagrația să rănească pe cineva.

Programul lui Vucic nu a fost modificat, a declarat Djuric, care a precizat totuși că „decizia finală va fi luată în acord cu forțele de securitate”.

Șeful Executivului de la Belgrad a sosit, duminică, în nordul provinciei Kosovo. El a vizitat o exploatare minieră în cursul dimineții și urmează să rostească un discurs duminică seară, la centrul sportiv din Zubin Potok. În Serbia vor avea loc pe 24 aprilie alegeri legislative anticipate.