Face asta pentru tine? Atunci eşti femeia vieţii lui

Sunteţi împreună de foarte mult timp, însă trebuie să recunoşti, mai sunt momente în care te întrebi dacă, într-adevăr, tu eşti femeia vieţii lui. Ei bine, pentru a te lămuri odată pentru totdeauna, ţi-am pregătit o scurtă listă cu şase lucruri pe care doar un bărbat îndrăgostit până peste cap de femeia de lângă el le face.
Iulian Tudor
31 iul. 2016, 08:28
Face asta pentru tine? Atunci eşti femeia vieţii lui

Te ascultă cu atenţie

Bărbatul care te iubeşte şi care simte cu tot sufletul că eşti femeia cu care are de gând să-şi petreacă tot restul vieții va asculta întotdeauna cu atenţie tot ce spui, indiferent că te plângi din pricina problemelor de la serviciu, că nu te-ai putut abţine de la ultima prăjitură din frigider sau că nu te mai încap blugii pe care ţi-ai cumpărat abia anul trecut, scrie divahair.ro. Când un bărbat ţine cu adevărat la tine, îţi va sorbi fiecare cuvânt cu aceeaşi intensitate şi afecţiune cu care te priveşte, în fiecare dimineaţă, fix înainte să te trezeşti.

Citeşte şi Secretul a ieşit la iveală. Bărbaţii înşală, chiar dacă îşi iubesc partenerele. Motivul este incredibil

Se ceartă cu tine

Când un cuplu se ceartă, nu înseamnă întotdeauna că lucrurile merg prost între cei doi parteneri. Pur şi simplu nu ai cum să nu te cerţi cu o persoană la care ţii cu adevărat, micile ciondăneli şi discuţii în contradictoriu fiind semne clare că cel de lângă ţine îşi doreşte cu tot dinadisnul ca relaţia voastră să funcţioneze fără cusur.

Luptă pentru dragostea voastră

Dacă un bărbat iubeşte cu adevărat o femeie, este în stare să mute munţii din loc pentru a o face să se îndrăgostească în fiecare zi puţin mai mult de el. Va face tot posibilul să petreacă mai mult timp cu femeia vieţii lui, chiar şi după cea mai obositoare zi la birou. Bărbatul care te iubeşte se simte norocos că te are în viaţa lui şi îţi dă de înţeles că ultimul lucru pe care şi-l doreşte în viaţă este să te piardă.

Este mândru de reuşitele tale

Un bărbat îndrăgostit nu va simţi niciodată că este într-o competiţie continuă cu femeia de lângă el. Câtă vreme te iubeşte şi te respectă sincer, acesta se va bucura chiar mai mult decât tine de reuşitele tale. Nu se va simţi mai puţin bărbat în momentul în care îi spui că şeful tău ţi-a mărit salariul şi că acum câştigi mai mult decât el, ci te va felicita sincer şi îţi va spune, cu mâna pe inimă, că este foarte mândru de tine.

Îţi spune că arăţi minunat în zilele tale proaste

Când un bărbat este îndrăgostit până peste cap de tine, el va face tot posibilul să îţi aducă zâmbetul pe buze şi să îţi redea încrederea în tine chiar şi în cele mai proaste zile ale tale. Crede-l atunci când îţi spune că arăţi minunat în rochia în care ai impresia că îţi scoate în evidenţă colăceii sau surplusul de grăsime de pe burtă. Dacă te iubeşte cu adevărat, bărbatul de lângă tine automat te va privi ca şi cum ai fi cea mai frumoasă făptură din lume! Obişnuieşte-te cu această idee şi acceptă-i complimentele sincere!

Citeşte şi Care este bărbatul perfect, în funcţie de zodia ta. Cui să faci ochi dulci

Nu îi este teamă să-şi arate latura vulnerabilă

Ştim deja că bărbaţilor le este destul de greu să îşi deschidă sufletul în faţa femeilor şi evită să îşi arate latura vulnerabilă de teamă să nu fie percepuţi drept slabi sau uşor de manipulat. Aceste gânduri nu există în mintea bărbatului care iubeşte cu adevărat o femeie, care nu se teme să fie sincer şi să-ţi spună, foarte clar, că nu poate să trăiască fără tine.
Tu câte dintre aceste lucruri ai bifat?

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți șoferii cu MAȘINI DIESEL. Verificarea se face la intervale regulate
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Coșmarul de care scapă proprietarii de locuințe. Documentul care va fi eliminat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
„Familia secolului!” Emil Rengle și iubitul lui se țin de cuvânt și s-au pus pe treabă după logodnă: părinți de fată și de băiat!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Se face DREPTATE PENTRU ROMÂNIA. Vestea a venit chiar în această noapte: Cea mai mare realizare
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Alinare în necazuri și sprijin în deznădejde: Acatistul Sfântului Mina, puterea supremă a rugăciunii
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'