Familia Anastasiei Cecati rupe tăcerea şi face mărturii cutremurătoare, vezi prin ce chinuri a trecut actriţa

Rudele Anastasiei Cecati și ale soțului ei sunt în stare de șoc. După ore bune de la asasinarea tinerei actrițe, unul dintre membrii familiei a avut puterea să povestească cum se comporta Alexei Mitachi cu Anastasia Cecati.

20 feb. 2018, 19:23

„Alexei Mitachi a fost agresiv cu ea și în trecut. Ea era acasă cu fetița ei și acest boschetar a venit să își vadă copilul. Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut. Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva. După ce a omorât-o, a dat un mesaj și s-a aruncat pe geam de la etajul șapte”, a povestit unul dintre membrii familiei actritei, sub protecția anonimatului, potrivit stirilekanald.ro.

Bărbatul a mai spus și că fiica, rămasă orfană de ambii părinți, va ajunge în grija mamei Anastasiei Cecati.

Citeşte şi: Detalii uluitoare despre soţul Anastasiei Cecati. Alexei Mitachi mergea la un psiholog, divorţul de prima soţie l-a distrus

Vezi şi: Ultima imagine cu actriţa din Las Fierbinţi înainte de fi ucisă de soţ

Alexei Mitachi a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult, spun colegii lui de facultate. El era un băiat cu carismă, avea cele mai bune rezultate, și de regulă, mai timid decât ceilalți din grupă.

”Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care – o bună parte – și le-a realizat ulterior”, povesteşte un coleg de facultate.  

Medicul a divorţat anul trecut de prima lui soţie, urmând o perioadă dificilă pentru el. După divorț, a suferit mult – motiv pentru care începuse să frecventeze biroul unui psiholog care are oficiul la ULIM. 

Cu prima soție are o fetiță de patru anișori. 

„La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, continuă una dintre colege. 

Nunta lor a avut loc pe 11 august, în afara țării, într-o destinație exotică.

Cu noua soție s-ar fi cunoscut în cabinetul lui stomatologic, nu în Dubai, așa cum se vehiculează în presă. 

„Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor”, continuă una dintre colege.

Colegii mai spun că el avea bani, deși la un moment dat circulau zvonuri că ar fi avut și datorii. 

„Avea mașină de lux, un ML de ultimă generație. Era alb. voia să își extindă clinica. Unul dintre visele lui era să deschidă o clinică pe acoperișul unei case pentru a avea vedere de la înalțime și terasă care să ofere comfort clienților”, spun colegii lui, admițând că posibilele credite ar fi putut fi motiv de ceartă între el și noua soție.

Alexei Mitachi provine dintr-o familie cumsecade. Tatăl său este, de asemenea, medic stomatolog. De fapt, „Alic” a crescut în cabinetul stomatologic al tatălui său. Mai are o soră pleacată peste hotare și un frate care învață stomatologia la Iași.