Farmaciile Sensiblu fac angajări. Iată posturile vacante

Farmaciile Sensiblu fac angajări în Bucureşti, Iaşi, Braşov, Tulcea, Urziceni, Alexandria, Ploieşti, Călăraşi, Piteşti, Timişoara, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc. Iată ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 05:15
Farmaciile Sensiblu fac angajări. Iată posturile vacante

Farmaciile Sensiblu angajează patru consultanţi cosmetice în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat într-o poziţie care a implicat promovarea şi vânzarea de produse/servicii; eşti dispus la program de lucru full time, ai abilităţi de comunicare, de persuasiune şi cunoştinţe despre piaţa produselor cosmetice.
20 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Farmaciile Sensiblu angajează farmacişti în Iaşi, Braşov, Tulcea, Urziceni, Alexandria, Ploieşti, Călăraşi, Piteşti, Timişoara, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de specialitate (Facultatea de Farmacie), a mai lucrat în domeniu, are autorizaţie de liberă practică şi bune abilităţi de comunicare.

16 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul de farmacist vacant în oraşele Iaşi, Braşov, Tulcea. Detalii, aici.

Până pe 14 august se primesc candidaturi pentru postul de farmacist vacant la Sensiblu în oraşele Urziceni, Alexandria, Ploieşti, Călăraşi, Piteşti. Amănunte, aici.

Până pe 8 august se primesc CV-uri pentru postul de farmacist disponibil la Sensiblu în Timişoara, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc. Informaţii suplimentare, aici.

Sensiblu angajează un lucrător depozit în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e punctual, serios, organizat.
2 august e termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Mai multe detalii găsiţi aici.