FC Voluntari – CSU Craiova 0-1 în etapa a 9-a din Liga I. Meci decis la ultima fază. VEZI CLASAMENTUL

FC Voluntari a pierdut, miercuri, meciul de pe teren propriu cu CSU Craova, scor 0-1, în etapa a 9-a din Liga I, după un gol marcat de Andrei Ivan în minutul 90+5.

21 sept. 2016, 16:21
FC Voluntari – CSU Craiova 0-1 în etapa a 9-a din Liga I. Meci decis la ultima fază. VEZI CLASAMENTUL

Oltenii aveau de ce să fie nemulțumiți dacă s-ar fi terminat 0-0, având o mulțime de ocazii. Nuno Rocha a tras în bară în a doua parte a jocului, iar execuția lui Bancu a fost respinsă de pe linia porții de ilfoveni. Formația gazdă n-a existat în acest meci, neavând nici măcar o șansă de a marca, deși a evoluat pe teren propriu.

Ivan a marcat cel de-al 10-lea gol în Liga I. Interesant, 5 dintre acestea au fost cu echipe din Ilfov, 3 cu FC Voluntari şi 2 cu Concordia.

CSU Craiova a urcat pe locul 2, cu 17 puncte după 9 etape, depășindu-le pe Dinamo și Pandurii. FC Voluntari are 11 puncte și este pe locul 8, la egalitate cu Gaz Metan. O despart 5 puncte de ocupanta locului 3, Dinamo.

FC Voluntari – CSU Craiova 0-1

A marcat: Ivan 90+5. Rezumatul meciului VIDEO AICI.

Voluntari, stadion: „Anghel Iordănescu”, spectatori: 1.000.

FC Voluntari:  Bornescu – Al. Coman, Spahija, Maftei, Acsinte – Lungu, Novac – Popadiuc (73 Căpăţână), Marinescu (90 Tăbăcariu), Ivanovici – Cernat (80 Ad. Bălan). Antrenor: Florin Marin.

CSU Craiova: Calancea – Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu – Madson (63 Zlatinski) – Ivan, Gustavo (55 Băluţă), Nuno Rocha, Bancu (72 Surugiu) – Măzărache. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

CLASAMENT