FCSB – CSM Poli Iaşi 1-0 în etapa a 3-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB a câştigat, duminică, meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 1-0, în etapa a 3-a din play off. Budescu a marcat singurul gol al partidei de pe Arena Naţională.

01 apr. 2018, 19:41
FCSB – CSM Poli Iaşi 1-0 în etapa a 3-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB a început alert meciul, iar în minutul 8 a avut prima ocazie mare a partidei: Alibec a lovit transversala din câțiva metri în urma unei faze fixe. În minutul 27, Budescu a executat periculos o lovitură liberă, dar Rusu a reținut fără emoții. Ieșenii au contat doar pe contraatac, iar tactica lui Stoican a fost la un pas să dea roade în minutul 38. Platini s-a distrat cu 3 jucători ai FCSB-ului, l-a angajat perfect pe A. Cristea, dar vârful moldovenilor a trimis în bară.

În partea a doua s-a jucat pe contre, iar Poli Iași a fost din nou extrem de aproape să deschidă scorul în minutul 55, când Bălgrădean a respins spectaculos șutul bun al lui Cionac de la distanță. Alibec a irosit o ocazie monumentală pentru FCSB în minutul 65.

Meciul a fost decis cu 20 de minute înainte de final. Bosoi l-a faultat pe Florinel Coman la o fază care nu anunța nimic, iar la faza imediat următoare Cioinac a fost eliminat pentru proteste la adresa arbiturlui Adrian Comănescu. Budescu nu a stat pe gânduri și a executat magistral lovitura liberă de la 20 de metri, aducând victoria formației lui Dică (VIDEO AICI).

FCSB – CSM POLI IAŞI 1-0 (0-0)

A marcat: BUDESCU 71

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Momcilovic, J. Morais –  Nedelcu (46 Teixeira), Ov. Popescu – Man (71 Fl. Tănase), Budescu, Fl. Tănase – Alibec (77 Gnohere)

CSM Poli Iași: Rusu – Bădic (29 Bosoi), Mihalache, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Chelaru – Platini, Jo Santos (80 Kizito), Pedro Mendes (46 Qaka) – A. Cristea.