FCSB nu joacă la Piteşti şi Ploieşti, din cauza suporterilor. Revenirea la Voluntari e exclusă, ce variante le-au rămas roş-albaştrilor

Primăria Capitalei a anunţat închiderea Arenei Naţionale pentru câteva luni, astfel că FCSB va trebui să îşi găsească o nouă "casă".

14 nov. 2018, 12:09
FCSB nu joacă la Piteşti şi Ploieşti, din cauza suporterilor. Revenirea la Voluntari e exclusă, ce variante le-au rămas roş-albaştrilor

Gigi Becali a explicat că şi varianta „Piteşti” a căzut pentru FCSB, după ce fanii din Trivale le-au transmis roş-albaştrilor că nu au ce căuta pe terenul unde a călcat marele Dobrin. În aceste condiţii, patronul vicecampioanei mizează pe un efort din partea Primăriei, care să aducă un nou covor de iarbă pe Arena Naţională în timp record. În caz contrar, FCSB va alege, probabil, între Giurgiu şi Buzău.

În acest context, Gigi Becali s-a gândit că Piteştiul, care a găzduit şi în trecut echipa sa, poate fi noua „casă” a FCSB, pentru o perioadă. Doar că fanii din Argeş nici nu vor să audă de o asemenea variantă, astfel că Becali trebuie să testeze noi variante.

Dacă ies cu furcile, doar nu suntem nebuni să intrăm în furci. O să plecăm. Stai puțin. În țara asta e nebunia nebuniilor. Deci acum vin suporterii…dacă ei sunt proprietari, nu mai mergem acolo. Dacă 20 de suporteri așa vor, facem ca ei. Meme mi-a spus Buzău, că vine stadionul plin. Am spus eu Ploiești. Dar Ploiești, e adevărat, sunt fani mai fanatici, nu ne închit pe noi, a fost și incidentul ăla și am revenit la Buzău.

Și am zis, „Băi Meme, nu îmi place. Cel mai mult îmi place Piteștiul, unde am avut noi rezultate”. Dar acum nu mă mai intresează, dacă ați spus că vin cu furcile. Noi mergem unde suntem primiți cu dragoste. Dacă nu găsim dragoste, nu mergem. Ori la Voluntari, ori la Giurgiu. Domnul Buduru mi-a spus, „Hai la mine să jucați!”. Mie nu îmi place stadionul de la Voluntari, parcă e o tarabă așa…„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.