Femeie bătută cu bestialitate într-o agenție de pariuri. Totul s-a întâmplat sub privirile şocate ale unei alte angajate

Scene de teroare în Capitală. O angajată a unei case de pariuri a fost bătută cu bestialitate de un client. Se pare că femeia i-a atras atenţia acestuia să nu mai arunce gunoiului.

25 iul. 2016, 13:10
Femeie bătută cu bestialitate într-o agenție de pariuri. Totul s-a întâmplat sub privirile şocate ale unei alte angajate

O angajată a unui operator de pariuri sportive a fost călcată în picioare după ce a atras atenţia unui client să nu arunce gunoiul la coşul folosit de fumători. După un schimb de replici, individul începe să o lovească cu piciorul în cap pe femeie. Nu contează că totul se întâmplă sub privirile şocate ale unei alte angajate. Agresorul îşi trage victima de picior, o scoate în afara localului şi o loveşte cu bestialitate cu picioarele şi pumnii în cap.

Într-un final, bărbatul este tras de mână şi ridicat cu greu de pe femeia care abia mai mişcă.

În mod uluitor, în ciuda acestor dovezi, pe surse poliţiştii i-au recomandat femeii să cadă la învoială cu agresorul. Mai ales că victima nu avea zilele de spitalizare necesare pentru a obţine condamnarea bătăuşul.

Potrivit b1.ro, femeia a spus că a fost chemat BGS-ul dar nu mai aveau ce să facă deoarece tot incidentul a durat 40 de secunde.

Vezi şi: Şi-a strâns soţia de gât la volan. Toată scena s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai copilului lor