Femeie, spulberată de pe trecerea de pietoni. A fost proiectată câţiva metri în aer, după care s-a prăbuşit pe carosabil

Accident teribil în Constanța! O femeie de 41 de ani a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni de un şofer în vârstă de 58 de ani. Victima a fost proiectată câțiva metri în aer.

08 mai 2018, 10:47
Femeie, spulberată de pe trecerea de pietoni. A fost proiectată câţiva metri în aer, după care s-a prăbuşit pe carosabil

Un accident grav a avut loc marţi, pe bulevardul Ferdinand din Constanţa, în apropiere de Teatrul ‘Jean Constantin’. O femeie a fost spulberată de un autoturism chiar în timp ce traversa trecerea de pietoni. Impactul a fost unul violent, femeia fiind proiectată câțiva metri în aer, după care s-a prăbușit pe carosabil.

Potrivit reporterntv.ro, femeia a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații de specialitate. Bărbatul s-a ales cu dosar penal. „În jurul orei 09:50, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand, către strada Mihai Viteazu, unde în dreptul trecerii pentru pietoni, din zona intersecției cu strada Ștefan Mihăileanu, a surprins și accidentat o femeie, de 41 de ani, din Medgidia, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.