Fetiţă româncă, furată din greşeală la Londra. Hoţul a fugit cu maşina tatălui său

O fetiţă de origine română pe nume Beatrice Felicia a fost dată dispărută de Poliţia Metropolitană din Londra , după ce un hoţ a fugit mașina pe care tatăl copilei  intenționa să o vândă.

17 mai 2017, 06:42
Fetiţă româncă, furată din greşeală la Londra. Hoţul a fugit cu maşina tatălui său

Fetița de 6 ani  se afla pe bancheta din spate în momentul în care hoțul a fugit cu mașina, însă ulterior a fost găsită de în apropierea locului în care s-a petrecut infracţiunea.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Metropolitane din Londra, tatăl fetei s-a întâlnit cu o persoană încă neidentificată  în zona Leyton High Road din Londra pentru a negocia o tranzacție de vânzarea a autoturismului personal. Persoana necunoscută a profitat de un moment de neatenție a românului, a sărit în maşină şi a demarat  în trombă.

Beatrice Felicia se afla pe bancheta din spate a maşinii, un VW Passat, în momentul furtului. Câteva ore mai târziu, ea a fost găsită de bunica sa  pe Leyton High Road. Poliţiştii nu au stabilit, deocamdată, cum a ieşit Beatrice din maşină şi nici exact unde a fost găsită, pentru că nici fetiţa nici bunica ei nu vorbesc engleză. Cel mai probabil este ca hoțul să-și fi dat seama de prezența fetiței în mașină imediat după ce a fugit și să o fi dat jos.

Cercetările în acest caz continuă, poliţiştii urmărind să îl găsească pe principalul suspect, un asiatic în vârstă de aproximativ 30 de ani. Mașina românului nu a fost încă recuperată.