Fiica lui Boureanu atrage atenţia pe Internet. Ce a postat pe Youtube FOTO

După ce a provocat un scandal în plină stradă și l-a acuzat pe tatăl ei de violență, fiica lui Boureanu a ajuns în grija mamei. Adolescenta le-a declarat celor de la Protecția Copilului că nu mai dorește să se întoarcă la vechea reședință, omițând că astfel va rămâne fără haine și accesorii.

07 oct. 2016, 10:15

Ajunsă în casa mamei sale, Ioana Boureanu a început să-și refacă „zestrea” cerându-i acesteia telefon mobil nou, căci pe cel vechi i-l spărsese Cristian Boureanu în momentul în care o aduna de pe străzi, dar și o nouă garderobă, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Fiica lui minoră merge la psiholog, iar Cristian Boureanu a plecat în Maldive cu mai tânăra lui iubită FOTO

La început, fosta soție a lui Cristian Boureanu, Irina, s-a arătat dornică să-i facă pe plac fiicei sale, însă, treptat, a ajuns la disperare. Surse din preajma puștoaicei susțin că Irina Boureanu a început deja să cedeze psihic în fața pretențiilor exagerate ale puștoaicei. Aproape zilnic, Ioana îi cere să meargă la mall ca să-și cumpere haine, tot soiul de obiecte de make-up sau accesorii. Iar toate au un scop: după ce a descoperit o nouă aplicație virtuală, Ioana se pregătește să devină vedetă pe internet. Se filmează cântând pentru… fanii ei, iar asta presupune timp petrecut în fața oglinzii și ținute cât mai variate.

Fiica lui Boureanu plânge după hainele rămase la tatăl ei

Marea problemă a adolescentei este aceea că tatăl ei i-a sechestrat toate hainele și obiectele personale, lucuri pe care el i le-a cumpărat. Cristian Boureanu nici nu se gândește să i le înapoieze, ci i-a transmis fostei sale soții că este și datoria ei să-i cumpere cele necesare. Când prietenii virtuali au anunțat-o pe Ioana că tatăl ei a declarat că-i va arde lucrurile, adolescenta a fost la un pas de isterie. „Tatăl tău a spus că ți-a ars toate hainele de acasă”, i-a scris un prieten, iar Ioana a reacționat imediat. „Poftim? Când a zis asta? Nu cred așa ceva. Unde a zis asta?”, a sărit puștoaica sperând ca părintele ei să nu vorbească serios.